Socialiniuose tinkluose aktyvi Monika Marija ilgus metus savo gerbėjams buvo žinoma Paulauskaitės pavarde, tačiau nuo šiol, regis, į ją reikės kreiptis kiek ilgesne.

Feisbuke dainininkė atnaujino savo asmeninę informaciją, nurodydama, kad nuo šiol ji – Monika Marija Paulauskaitė-Laukė.

Toks pokytis neabejotinai ir vėl sukėlė apkalbų. Ne vienas šį Monikos ėjimą palaikė tarsi prisipažinimu apie įprasmintus jos bei D. Laukio santykius.

Tai, kad projekto „Šok su žvaigžde“ dalyviai išties dalyvauja vienas kito gyvenime nebėra paslaptimi. To, regis, nebeslepia ir Monika su Dovydu.

Visai neseniai „X faktoriuje“ išgarsėjęs grupės „120“ narys dalijosi trumpu vaizdo įrašu, minėdamas „taip reikia mylėti žmoną“ ir galiausiai kamerą nukreipė būtent į besišypsančią Moniką Mariją. Toks buitinis vaizdelis taip pat nepraslydo pro akis akyliausiems jųdviejų gerbėjams.

„Delfi“ primena, kad iki šiol grupės „120“ nario ir „Lietuvos balso“ nugalėtojos romantiška draugystė buvo pagrįsta gandais.

Apkalbų forume „Discord“ apie Moniką Mariją ir Dovydą kalbama itin aktyviai. Ne vieną asociaciją sukėlė D. Laukio instagramo istorijos, kuriose gerbėjai matydavo, kad atlikėjas leidžia laiką su mergina, tačiau kas ji – niekada neatskleisdavo. Nei vienas, nei kitas apie savo jausmus nepasakojo ir žiniasklaidai, tad įrašas civilinės metrikacijos skyriuje sukėlė nuostabą – pora tuokiasi.

Įtarimų sukėlė ir prieš kurį laiką ant Monikos Marijos piršto suspindęs žiedas.

Monika Marija Paulauskaitė

D. Laukiui ir M. M. Paulauskaitei civilinėje metrikacijoje buvo paskirta data, tačiau tuomet pora taip ir nepasirodė.

„Delfi“ ne kartą bandė susisiekti su Dovydu ir Monika Marija, tačiau nei vienas į skambučius neatsakė.

Prieš metus „Delfi“ rašė apie tai, kad Monika Marija išsiskyrė su savo buvusiu širdies draugu, projekte „Šokio revoliucija" išgarsėjusiu šokėju Vladislavu. Pora kurį laiką susitikinėjo ir palaikė romantiškus santykius. Tačiau tai, kad pasuko skirtingais keliais, jiedu slėpė ir nenorėjo viešinti. Tai paaiškėjo tik šokėjui pasirodžius projekte.

Tuo tarpu Dovydas prieš dvejus metus išsiskyrė su pirmąja žmona, aktore Marija Chlebopaševaite-Šviesa. Dalyvaudamas „X faktoriuje“ Dovydas niekada neatviravo apie savo asmeninį gyvenimą. Kalbas apie tai, kad jis turi žmoną, paversdavo juokais.

Marija taip pat nebuvo linkusi atvirai pasakoti asmeninio gyvenimo detalių. Tačiau 2018 gruodį ji patvirtino – su Dovydu išsiskyrė ir yra nebe vyras ir žmona.

„Mes likome puikūs draugai ir kolegos. Supratome, kad šiuo metu užsiimti kūryba ir saviraiška mums pavyksta kur kas geriau nei puoselėti santykius. Nors ir nesame vyras ir žmona, esu dėkinga jam už visas patirtis ir pamokas. Jis talentingas, atkaklus ir labai darbštus žmogus, parodęs man, kas iš tiesų yra valia“, – gražių žodžių buvusiam sutuoktiniui tuomet negailėjo aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)