Nors kalbos pramogų pasaulyje apie galimus R. Arlauskienės ir P. Daunio santykius netyla jau kuris laikas, abu kolegos yra linkę neigti, kad juos sieja daugiau nei darbo santykiai.

DELFI susisiekė su dainininku ir paklausė – galbūt judviejų pasirodymas drauge ant raudonojo kilimo reiškia kažką daugiau? Tačiau pašnekovas atkakliai laikėsi jau anksčiau išsakytos savo nuomonės.

„Niekas nepasikeitė. Prieš tai ji turėjo vyrą, bet irgi fotografuodavosi kartu. Koks skirtumas ar taip, ar taip. Tai iš piršto laužtos kalbos. Neturiu apie ką kalbėti“, – sakė dainininkas.

Kaip žinoma, R. Arlauskienė lapkritį oficialiai pareiškė, kad skiriasi su vyru. O P. Daunys, paklaustas ar dabar svarstytų galimybę būti kartu su Rasa, kai dabar jos santykių statusas pasikeitė, pareiškė: „Jūs iškėlėte klausimą, į kurį negaliu atsakyti“.

Primename, kad anksčiau šie žmonės buvo matomi vienas kito draugijoje kartu ne viename vakarėlyje, todėl kilo kalbos, kad renginių organizatorė ir dainininkas yra pora.

Prieš mėnesį tiek Rasa, tiek Petras atostogavo Ispanijoje, bet paklausti, ar jie atostogavo kartu, neigė. Nors jų socialiniuose tinkluose atsidūrė identiškos nuotraukos iš to paties prabangaus viešbučio.

„Galiu pasakyti, kad drąsiai galite išvengti visokių interpretacijų, nes mes su Rasa esame tik draugai, tuo pačiu šiek tiek bendradarbiaujame, dirbame kartu, nes ji yra renginių organizatorė, o aš dainuoju. Taip nutinka, kad kartais padainuoju jos renginiuose ir viskas. Tokia ta mūsų draugystė. Daugiau nieko nėra“, – jau anksčiau DELFI tikino dainininkas.

R. Arlauskienė taip pat paaiškino tarpusavio ryšius su Petru.

„Aš su Petru jau kuris laikas dirbu, todėl taip nutinka, kad daug laiko leidžiame kartu renginiuose. Samdau jį savo renginiams dainuoti ar juos vesti. Galbūt todėl ir esame dažnai matomi kartu. Tie pletkai skamba juokingai“, – kalbėjo R. Arlauskienė.

Kiti „Gala“ pobūvyje buvę svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)