Tačiau šeštadienio popietę moteris nuomonę pakeitė – savo socialiniame tinkle atsiprašė pareigūno, taip pat padėką skyrė ir dukrelės tėčiui Petrui Gražuliui.

„Ačiū artimiesiems, kurie manęs nepasmerkė, ačiū draugams,kurie skambino ir sakė„ laikykis" ir verkė kartu su manimi. Atsiprašau pareigūno, kurį įžeidžiau, pasakydama, kad jis trenkė mano galvą į plyteles. Dėkoju ir Petrui už barimą ir NET moralinį palaikymą, kurio nesitikėjau. Įvyko kaip įvyko, o dabar reikia gyventi toliau. Viskas bus gerai”, – rašė Birutė socialiniame tinkle „Facebook“.

Tiesa, praėjus kelioms valandoms moteris įkėlė dar vieną įrašą – jame viešai prisipažino, jog policijos pareigūnas fizinio smurto prieš ją vis tik nepanaudojo.

„Gavau plaukų dažus. Dalį. Ne už ilgo turėtų ateiti ir mėlyni bei raudoni (ryži). Jais nusidažysiu pirmiausiai, ne dėl atsiprašymo, o ir dėl to, kad pati esu patyrusi be galo daug patyčių ir neturėčiau taip elgtis su žmonėmis, kurie nėra kalti, kad kažkas kažkada su manimi taip elgėsi. Tas policininkas nėra kaltas dėl mano ambicijų, dėl mano senų nuoskaudų. Dėl mano išgyvenimų jis irgi niekuo dėtas, nei kaltas. AŠ PAMELAVAU, KAD JIS TRENKĖ MANO GALVĄ GULDYDAMAS ANT ŽEMĖS Į PLYTELES. Viešai atsiprašau ir pripažįstu, kad jo, kaip pareigūno veiksmai buvo teisėti ir to nusipelniau”, – teigė B. Navickaitė.

„Delfi“ primena, kad penktadienį socialiniame tinkle Birutė pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose matyti, kad yra sužeista jos kakta, ir pranešė apie konfliktą su policininku.

„Pasakiau policininkui, kad ryžas. Galva į plyteles“, – rašė Birutė.

Paskui komentaruose moteris teisinosi: „Angelai sargai. Ką aš kalta, kad jis ryžas???“.

Tiesa, šiandien šios nuotraukos jau yra ištrintos.

Penktadienį popiet Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė „Delfi“ pateikė atnaujintą informaciją apie įvykusį incidentą.

„Moteris buvo atvežta į policijos komisariatą. Pasak Palangos PK viršininko, jai bus surašytas administracinis protokolas dėl melagingo iškvietimo. Taip pat bus pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo pareigūnui“, – sakė Andromeda Grauslienė.

Tiesa, po kiek laiko policijos atstovė informaciją dar kartą patikslino ir atskleidė detales, kurias nurodė Palangos PK viršininkas A. Budginas.

„Pasak pareigūno, atvykus policijai, atvyko ir Seimo narys Petras Gražulis. Tarp jo ir Birutės Navickaitės įvyko konfliktas. Policijos pareigūnas stojo jų skirti. Tuo metu moteris trenkė ranka policijos pareigūnui vieną kartą į galvos sritį, – teigė Klaipėdos policijos atstovė spaudai Andromeda Grauslienė. – Pareigūnas, tiek, kiek būtina, uždėjo moteriai antrankius ir paguldė koridoriuje ant plytelių. Kai moteris kiek aprimo, antrankiai buvo nuimti, buvo tęsiamas pokalbis. Galimai tuo metu moteris kažkur atsitrenkė.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)