Po vestuvių, kurias pora iškėlė Mirko gimtinėje Italijoje ant Ligūrijos jūros kranto Livorne su 100 svečių iš viso pasaulio, jaunavedžiai ištrūko į kelionę su vaikais. Edita ir Mirko nusprendė aplankyti skirtingus Italijos kampelius ir tai darė su trupučiu rizikos – sutuoktiniai nusprendė iš anksto neužsisakyti viešbučių.

„Blogos naujienos... Neįmanoma rasti pigių ir gerų viešbučių... Apsistosime čia iki kelionės pabaigos“, – netrukus po to savo socialiniame tinkle rašė Edita.

Nepaisant to, liūdėti dėl spontaniškai sugalvotos kelionės Gozzoli šeimai tikrai neteko. Pora su vaikais Italijoje apsistojo prabangiame viešbutyje ant jūros kranto Sorento mieste, lankėsi Saturnijos versmėse, esančiose saulėtame Toskanos regione, Amalfyje, Positane, Gaetoje, Kapryje ir kt.

Daugelyje medaus mėnesio akimirkų matyti ne tik krykštaujantys vaikai, bet ir romantiškai nusiteikę Edita ir Mirko.

DELFI primena, kad E. ir M. Gozzoli susituokė birželio 15-ąją.

Iškart po tuoktuvių šokėja socialiniame tinkle džiaugėsi ypatingu papuošalu. „Vis dar esu įsimylėjusi savo vestuvinį žiedą“, – prisipažino ji.

Mirko su Edita, kurie susižadėjo prieš trejus metus, apie profesionalios karjeros pabaigą paskelbė 2014 metais. Nepaisant to, šokių partneriai nenutraukė savo bendradarbiavimo ir toliau kartu rengia įvairius pramoginius pasirodymus, moko šokti ir kitus.

Italijoje gyvenanti šokėja iš pirmos santuokos augina dukrą Evitą, o su Mirko Edita turi sūnų Romeo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)