Dukrelės antradienį susilaukusi moteris sakė, kad tiek ji, tiek vaikelis jaučiasi gerai, tačiau plačiau nekomentavo.

Tai – jau ketvirta jos ir sutuoktinio Rolando Damijonaičio atžala, dar vieno sūnaus atlikėja susilaukė su garsiu šokėju Deividu Meškausku.

R. Damijonaitis ir R. Ščiogolevaitė susituokė 2013 metų birželį Kaune. Tai jau antroji žinomos atlikėjos santuoka. Pirmasis dainininkės vyras buvo oreivis Vytautas Samarinas.

Pastaruoju metu Damijonaičiai išgyvena įtemptą laikotarpį. Neseniai buvo skelbta, jog pas konfliktuojančius sutuoktinius į namus kelis kartus teko vykti net policijos pareigūnams, tačiau barnių priežasčių nei tuomet besilaukianti R. Ščiogolevaitė, nei jos vyras R. Damijonaitis nekomentavo.

Lapkritį atlikėja surengė jaukų koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje, prieš kurį interviu plačiau papasakojo apie savo nėštumą ir artimiausius planus.

„Scenos niekada nepalikau ir palikti neplanuoju, nes tam nėra nei prasmės, nei reikalo. Sveikata nesiskundžiu, o koncertams atrasti po keletą valandų per mėnesį – na, patys pagalvokite, kiti pramogoms daugiau laiko skiria, o aš – pašaukimui. Juo labiau kad tai netrukdo man auginti vaikus, tai visuomet buvo mano prioritetas, o darbas mano tuo ir dėkingas – jis neatima daug laiko iš šeimos. Taigi mano dekretas sąlyginis – mėnuo iki ir mėnuo po didžiosios dienos. Paskutiniu metu norisi visiems palinkėti atsispirti pagundai teisti, smerkti ar mokyti gyventi tuos, apie kuriuos nežinote nieko, išskyrus paskalų nuotrupas. Meilės, tolerancijos ir sveiko proto. Visiems, sau taip pat“, –sakė garsi dainininkė.

Vėliau, koncerto metu, žaismingą raudoną suknelę vilkinti dainininkė juokavo, jog jei moteris turi vaikų, jai neva belieka tik koldūnai.

„Talentą sudėti į koldūnus. Nors, prisipažinsiu, virėja iš manęs ne mažiau talentinga“, – juokėsi ji.

Scenoje R. Ščiogolevaitė pasakojo, kad laukdamasi visų savo atžalų dirbo, nors šįkart dirbti teko itin ilgai.

„Jausdavausi gerai. Tik sėdėdavau, nes nenorėjau žmonių gąsdinti (juokiasi). Ir veiklas sumažindavau anksčiau, o dabar aštuntas mėnuo. Šiaip yra baisu, kaip jūs rizikuojate. Juk galėjau paskutinę akimirką atšaukti koncertą. Aštuntas mėnuo – juk ne šeštas ar septintas“, – nestokodama geros nuotaikos pasakojo dainininkė ir pridūrė, jog prieš koncertą su kolegomis diskutavo, kad reikia daugiau dainų, nes kalbėti koncerto metu ji neva nemoka.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (435)