Grupės „Kitokios“ narės dar pirmadienį DELFI pasakojo, jog tikrai vyks į apklausą. Pasak jų, spaudoje pasirodžiusių žinių, jog jas į muštynes įvėlusios nepažįstamos merginos žada atsiprašyti, jos patvirtinti negali, mat niekas su jomis iki šiol susisiekti nebandė.

Raseinių rajono policijos komisariate grupės „Kitokios“ narės apklaustos po vieną. Tyrėjai paskelbė atlikėjas nukentėjusiomis.

Grupė "Kitokios" policijos apklausoje

„Apklausos metu sutikslintos įvykio aplinkybės, pasirašiau dokumentus, pagal kuriuos oficialiai esu pripažinta nukentėjusia“, - DELFI sakė dainininkė.

DELFI žiniomis, tuo pat metu susitiko abiejų pusių advokatai.

„Kol mes nesame gavę jokių noro susitaikyti ženklų, sunku pasakyti, kaip elgsimės ateityje“, - DELFI sakė policijos nuovadoje esančios merginos.

Tiesa, apklausų metu paaiškėjo įdomių detalių. DELFI šaltinių teigimu, viena iš užpuolikių yra aukštas pareigas viename iš Lietuvos kurortų užimančios valdininkės duktė. Būtent dėl to iki šiol niekur nėra viešinamos užpuolikių tapatybės.

Be to, labiausiai nukentėjusia šiame incidente yra laikoma Indrė Burlinskaitė. Jai smurtautojomis įvardijamos merginos net du kartus spyrė į galvą.

Primename, jog merginų grupė „Kitokios“ per pačias Šv.Kalėdas koncertavo Tauragėje. Grįždamos į Vilnių dainininkės stabtelėjo degalinėje kuro, tuo pačiu ir kavos. Tuo metu nei viena iš jų nė įtarti negalėjo, kad vakaras pasibaigs policijos nuovadoje ir ligoninėje.

„Nepatikome vietinėms damoms, o vaikinams – mūsų garbanos, „svarovskiukai“ ir tai, kad pirkome kavą bei pylėmės degalų degalinėje“, – pasakojo „Kitokios“ narės.

"Mes su Greta miegojome automobilyje. Oksana nuėjo įsipilti kuro, o Renata - nusipirkti sumuštinio, kavos. Matėme, kaip ją pradėjo kalbinti iš taksi automobilio išlipę du vaikinai, - nutikusio šiurpaus įvykio detales DELFI pasakojo grupės narė Indrė Burlinskaitė. - Oksana nekreipė į juos dėmesio. Tada vaikinai priėjo pakalbinti mūsų, sėdinčių automobilyje. Tai, turbūt, nepatiko jų merginoms, kurios pradėjo rėkti ne tik ant tų vaikinų, bet ir ant mūsų. Pradėjo plūsti mus visokiais necenzūriniais žodžiais, tyčiotis, Oksanai netgi grasino."

Policijos tyrėjams padeda ne tik merginų parodymai, bet ir vaizdo kamerų, buvusių degalinėje, įrašas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (488)