Stulbinamai atrodydama moteris pasirodė laidos „Super.lt“ sezono pristatymo vakarėlyje surengtame kolegos Jogailos Morkūno namuose. Ji išsyk pareiškė, kad nieko nekalbės apie savo šeimą, nepasakos apie neseniai gimusią dukrelę, kurią, kaip vis dėlto pavyko išsiaiškinti, pavadino Dorotėja. Neaiškins, kaip pavyksta suderinti motinystę su darbu. „Viskas suderinama, kai labai nori“, - tiek pavyko iš jos išgauti.

Be to: nekalbės nieko apie savo būsimus darbus, kurie nesusiję su laida „Super.lt“, o paklausta, ką naujo šiame sezone pasiūlys jos vedama laida, apie tai pakalbėti pasiūlė su prodiusere.

Koketiškai papozavusi fotografams moteris vakarėlyje užtruko vos pusvalandį ir išskubėjo namo maitinti mažosios Dorotėjos, kuri turi savo režimą ir mamos skubus sugrįžimas į TV eterį jai nė motais.

Į savo jaukiai eklektiškus ir šiltai spalvingus namus svečius susikvietęs J.Morkūnas pristatydamas naują, rugsėjo 10 dieną, startuosiantį „Super.lt“ sezoną visus vaišino mėsos kukuliais su bulvių koše ir burokėlių salotomis.

„Sveiki susirinkę į paskutinę vakarienę“, - į svečius kreipėsi šeimininkas ir patikslino, kad tai paskutinis kartas, kai šiame sezone laidos vedėjai ir herojai draugiškai susės prie bendro stalo. „Nuo rytojaus mes jus medžiosime“, - su šypsena pažadėjo jis.

Aštriais reportažais garsėjančios laidos pristatymas ir atšiaurus rugsėjo pradžios oras atbaidė daugumą nuolatinių jos „aukų“. Į Jogailos vakarienę susirinko tik drąsiausieji, nuo kurių bet kokia kritika nuvarva kaip nuo žąsies vanduo: parlamentaras Andrius Šedžius, nebe blondinė mados ekspertė Genutė Žalienė, muzikos prodiuserė Laima Lapkauskaitė su visomis „Studentėmis“ pašonėje, primarijus Nerijus Juška, būrėjai Vaiva Budraitytė ir Gaudentas Naujokas, laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė ir kt.

Vakaro akimirkos ir svečiai - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją