Prieš kelias dienas nuomonės formuotoja V. Siegel savo socialiniame tinkle sekėjams parodė neseniai gimusio berniuko, kurį pavadino Laurynu, nuotrauką. Joje buvo matyti vaiko kiek pasausėjusi oda.

Šalia fotografijos, nuomonės formuotoja rašė išbandžiusi visas priemones, kurios padėtų kovoti su problema. Moteris taip pat paklausė ją sekančių žmonių, galbūt jie yra susidūrę su panašia situacija ir turėtų kokių nors naudingų patarimų.

Po kurio laiko V. Siegel kreipėsi į savo sekėjus dar kartą pasakodama, kaip jai pavyko išspręsti išsausėjusios odos problemą. Moteris, kaip ir įprasta tikėjosi, kad savo patarimu pagelbės kitoms mamoms, kurios augindamos vaikus susidūrė su panašia situacija.

Tiesa, nuotrauką išvydęs V. SIegel socialiniuose tinkluose stebintis asmuo kreipėsi į Vaikų teisių apsaugos darbuotojus su prašymu patikrinti nuomonės formuotoją.

„Ketvirtadienio perliukas. Paliksiu kaip juokingai graudu pokštą atsiminimui“, – vėliau socialiniame tinkle „Instagram“ dalindamasi nuotrauka, kurioje buvo matyti Valstybės vaiko teisių apsaugos gautas raštas iš neprisistačiusio žmogaus, teigė V. Siegel.

Jame buvo rašoma: „Labas vakaras, prašau patikrinti, kas vyksta Viktorijos Siegel šeimoje. Čia yra gėda, kad iki šiol niekas nieko nepadarė, kai žmogus viešai internete pūvančią vaiko odą džiovina su fenu ir tepa aliejus. Ir po to dar drįsta tuos aliejus reklamuoti???! Kas ten darosi? Gelbėkit vaiką kas nors. Arba pasiūlykite mamai vaiko auginimo įgūdžių kursus. Ji nesupranta, ką daro... Košmaras.“

Laiško gavimo data buvo nurodyta šių metų lapkričio 3 d., tą pačią dieną V. Siegel teigė namuose sulaukusi ir Valstybės vaiko teisių apsaugos darbuotojų skambučio.

Kiek vėliau moteris sekėjams pasakojo, kad iš karto kreipėsi į savo advokatę ir tik su jos priežiūra į namus įleido Valstybės vaiko teisių apsaugos darbuotojus.

„Pasakiau, kad be advokatės nieko neįsileisiu. Ji atvažiavo, kartu dalyvavo, viską sutikrino, bet man įdomu, kuo išsirutulios ši situacija, nes rašysime atgalinį raštą už melagingą iškvietimą, šmeižtą ir melagingą parašymą“, – sakė žinoma moteris, sutikusi visa istorija pasidalinti su Delfi skaitytojais.

V. Siegel teigė nepykstanti ant į jos namus atvykusių darbuotojų, nes supranta, kad jie turi atlikti savo darbą bei reaguoti į tokius raštus.

„Tarnybos dirba, viskas tvarkoje, jie negali nereaguoti, kaip jie patys pasakė, atvažiavo, bet patiems pasidarė juokinga. Patikrino, daugiau nebevažiuos, bet kas liečia mūsų žmones Lietuvoje, aš kiekvieną dieną gaunu vis didesnį šoką. Ką aš galiu pasakyti, kai kurios moterys yra nuostabios, daro mano gyvenimą nenuobodžiu“, – nuostabos dėl tokio ją sekančio žmogaus poelgio neslėpė V. Siegel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)