Žinoma moteris įraše instagrame teigė, kad pasirinko nemeluoti ir paaiškino savo įvykių versiją.

Savo poziciją žinoma moteris papildė ir kitame socialiniame tinkle. Feisbuke A. Jagelavičiūtė pasidalijo dar vienu įrašu, kuriame nekeičia savo pozicijos – dėl incidento kaltina savo kaimyną. Taip pat ji paviešino savo teisininko siųstą atsiprašymo žinutę.

Konfliktas – keiksmai, apipaišytos durys, policija

Portalo lrytas.lt teigimu, minėtas A. Jagelavičiūtės ir jos kaimynų konfliktas verda jau ne vienus metus. Paskutinį kartą kivirčas užfiksuotas birželio 10-ąją. Tądien žinoma moteris laiptinėje plūdosi keiksmažodžiais, taip pat juodu rašikliu išpaišė kaimynų duris ir paliko necenzūrinį žodį.

Minėtas naujienų portalas taip pat pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip stilistė laiptinėje konfliktuoja su senyvo amžiaus kaimynais prie jų buto durų, kartoja, kad šie ją terorizuoja. Dėl aštrios akistatos kaimynas kreipėsi į policiją.

Delfi susisiekė su Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyriu, kuris patikino, kad tądien sostinės Šermukšnių gatvėje toks iškvietimas užfiksuotas. Tačiau detalizuoti, ar minint konfliktą yra A. Jagelavičiūtės pavardė, negalėjo.

Visgi praėjusį ketvirtadienį, 11 val. 40 min., gauto pranešimo detalės atitinka įvykį, apie kurį skelbė lrytas.lt. Pranešėjas, su pareigūnais susisiekęs numeriu 112, skundėsi neadekvačios kaimynės elgesiu minėtoje gatvėje. Pagalbos ieškojęs pilietis prašė, kad pareigūnai sudrausmintų kaimynę. Sulaukus skundo, tolimesnes įvykio detales pradėjo tikslinti Vilniaus m. 3-iojo policijos komisariato pareigūnai.

Delfi su Agne susisiekti nepavyko, žinoma moteris yra išjungusi mobilųjį telefoną. Tačiau pavyko prisiskambinti jos advokatui Antanui Damuliui.

„Pats tik neseniai pamačiau šį vaizdo įrašą, tad su Agne dar nespėjau apie tai pabendrauti. Mes nedavėme leidimo publikuoti šio įrašo, kadangi tai nėra vieša vieta, asmenys – taip pat privatūs fiziniai. Nežinau, kodėl nebuvo atsižvelgta į mūsų pozicijas ir paviešinta. Aš nieko negaliu pakomentuoti, nes konfliktas kilo tarp dviejų privačių asmenų privačioje vietoje. Nieko nekomentuosiu“, – kalbėjo advokatas.

Paminėjus, kad žinomai moteriai buvo iškviesti pareigūnai, teisininkas sakė tokių duomenų iš policijos nesulaukęs.

„Iš policijos aš negavau jokių oficialių dokumentų. Man jų dar tikrai niekas nėra įteikę. Taip, aš atstovauju Agnei kaip advokatas, tačiau kol kas nei man, nei Agnei oficialiai iš policijos nieko nėra įteikta. O kol neįteikta, aš nieko negaliu pakomentuoti“, – kalbėjo A. Damulis ir pridūrė, kad, kol tokio ar panašaus įvykio neįvertina teisėjas, vadinti to nusikalstama veika negalima.

Stilistės asistentė Aistė Sarokienė Delfi telefonu neatsiliepė, tačiau socialiniame tinkle paliko įrašą: „Viską žinau. Mačiau. Nebesiųskit.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)