„Tu nuostabi, kaip šitas rytas. Tu amžina, kaip mūsų naktis“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė atlikėjas ir pasidalijo naujos mylimosios nuotrauka.

Ši meili žinutė patraukė ir buvusios garsaus atlikėjo širdies draugės dėmesį. E. Sebrova paviešino savo nuotrauką ir parašė: „Egidijui amžina tik naktis, nes šviesa jau seniai išėjo.“

Toks moters įrašas sulaukė didžiulio jos gerbėjų palaikymo. Tuo tarpu E. Dragūnas DELFI teigė, kad greitai pamatysime, kokia iš tiesų yra Eleonora ir pasiuntė jai žinutę. „Duokit laiko ir pamatysit tikrąjį šio žmogaus veidą. Nori tu to ar nenori, aš būsiu pats laimingiausias žmogus pasaulyje. Naktis man idealiai“, – sakė Egidijus.

DELFI primena, kad E. Dragūnas naują mylimąją pristatė dar prieš kelias savaites. Tąkart jis paviešino miegančios merginos nuotrauką. Netrukus paaiškėjo, kad ji – modelis Kotryna Kozlovaitė.

Su „Baltic Model Management“ agentūra dirbanti Kotryna modelio darbą dirba ne tik Lietuvoje, bet ir Vokietijoje, Ispanijoje bei Italijoje.

Eleonora Sebrova
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)