Kaip dar prieš šventę DELFI pasakojo jaunieji, jų meilės diena buvo skirta tik artimiausiems ir per ilgus metus kartu sutiktiems žmonėms. Viso šventėje dalyvavo apie 70 žmonių.

„Šventėme labai gražioje vietoje, o vakare šventė persikėlė į Vaidilos teatrą. Kiek vėliau prie švenčiančiųjų prisijungėme ir mes“, – kalbėjo Ž. Beniuševičius.

Jau dešimtmetį kartu esantys šokėjau susipažino Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje, kurią Žilvinas jau buvo baigęs bei tik ateidavo pašokti į teatrą, o Aušra dar mokėsi.

„Vis ateidavau pašokti ir galiausiai mūsų žvilgsniai susitiko (juokiasi). Taip ilgainiui teatras, bendros draugų kompanijos ir laikas kartu mus sujungė.

Pasipiršau po šešerių metų draugystės. Niekur neskubėjome ir tuo metu neatrodė, jog tos vedybos yra labai svarbus dalykas. Jautėme, kad esame kartu ir tikrai negalvojome, jog mus reikia susieti dar kažkokiais saitais. Norėjau jai padovanoti gražų žiedą, jog galėtų nešioti. Taigi, tokia ir buvo priežastis pasipiršti. Piršausi skrydžio metu virš Trakų, kad nepabėgtų ir neturėtų kito pasirinkimo (juokiasi)“, – pasakojo šokėjas.

Pasak jo, vestuves vis atidėliojant apsispręsti dėl šios šventės datos padėjo tai, jog šiemet sueina lygiai 10 metų nuo dienos kai jiedu pradėjo draugauti.

„Džiaugiamės, jog išgyvenome visas krizes ir net buvo atvejis kai vos ne visus metus buvome išsiskyrę. Tuomet išvykau šokti į Prancūziją ir viskas buvo taip, kad buvome atskirai, tačiau daug bendravome kartu. Vienu metu aš net bandžiau susitikinėti su kitomis moterimis, tačiau tik supratau, kad nieko nebus ir neradau tokio ryšio su kitomis. Maniau, kad galbūt su kitomis merginomis bus lengviau. Mano širdyje buvo tik Aušra ir grįžęs iš Prancūzijos buvau visiškai įsitikinęs, kad ji yra vienintelė mano gyvenime“, – sakė Žilvinas.

Kaip ir visoms poroms, Aušrai ir Žilvinui teko taip pat perlipti ir per savo egoizmą bei priimti mylimą žmogų su visais jo privalumais ir trūkumais. Žinomas vyras teigia, jog būtent tai buvo sunkiausia, tačiau galiausiai meilė nugalėjo ir padėjo sutramdyti egoizmą. Dėl to įsimylėjėliai džiaugiasi labiausiai.

Po šventės pora suplanavo vykti į Izraelį, kur kopinės medų. Įsimylėjėliai juokavo, jog ir į kelionę vyks jau pasikeitę, o Aušra – ir su nauja Beniuševičienės pavarde.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)