V. Klizaitė-Jasaitienė DELFI teigė, kad Simas nėra konfliktiškas žmogus.

„Esu tik girdėjusi iš aplinkinių, kad ji labai pikta ir kažkuo nepatenkinta, – teigė Vaida. – Žmogus sukūrė šeimą, o turi tokią praeitį. Nemanau, kad bet kuris vyras norėtų turėti tokią moterį šalia. O ji sukūrė pakankamai sklandžią šeimą,turi namą, turi viską, ko moteriai reikia. Simas, kiek žinau, po varžybų visada lekia namo. Prieš kelerius metus net atsisakė rinktinės, surengė vestuves ir išskrido pailsėti, kur gal reikėjo kaip vyrui karjeros siekti. Manau, kad jis pakeitė jos gyvenimą, o tas žmogus viskuo nepatenkintas ir tą nepasitenkinimą perduoda kitam žmogui. Juk pyktis augina pyktį.“

Vaida su Simu draugavo ir gyveno septynerius metus. „Mes išsiskyrėme, bet pas mus nebuvo jokių konfliktų, – teigia Vaida. – Niekada nesulaukiau nei blogo žodžo nei sugriebimo. Simas visiškai nekonfliktiškas žmogus. Net aikštelėje tai matyti.“

Po šių žodžių Oksana Pikul savo feisbuko profilyje paviešino nuotrauką (ją galite pamatyti Oksanos feisbuko paskyroje), kurioje matyti mergina. Jos veido nuotraukoje nesimato, tačiau Oksana teigia, kad tai – Vaida Klizaitė. Negana to, esą šią nuotrauką padarė dabartinis jos mylimasis.

Nuotraukoje mergina basa miega prie durų.

„Mano šeimos problemos telieka mums. Ne svetimiems juos komentuoti. Alkoholiui NE. Pagarbiai Oksana Pikul“, – prie nuotraukos, kurioje galimai nufotografuota mieganti Vaida, rašė Oksana.

DELFI pasidomėjus Vaidos, kas nufotografuota šioje nuotraukoje, ji nepaneigė, kad tai ne ji, tik norėjo, kad visa ši situacija kuo greičiau pasibaigtų.

Ir nors ryte kilo skandalas, Oksana vakarą leido renginyje. Visą dieną telefonu bendrauti nepanorusi Oksana vakare pasirodė prabangiame renginyje „Žmonės 2018“. „Žinoma, dvejojau. Nemalonus įvykis. Kas norėtų eiti ir šypsotis į kameras. Bet pagalvojau, gyvenimas eina į priekį“, – į klausimą, ar ilgai dvejojo – pasirodyti apdovanojimuose, ar ne, atsakė Oksana.

Ji su draugų būriu apdovanojimuose pasirodė jau prasidėjus tiesioginei transliacijai, tad koridoriuose šurmuliavusios minios nebebuvo.

Pasidomėjus, ar šis incidentas šeimoje buvo netikėtas, Oksana atsisakė komentuoti.

„Ne pasilinksminti atėjau, o pasėdėti, pažiūrėti renginį ir skubėti pas mažylį namo“, – šyptelėjo Oksana ir nuskubėjo į jau prasidėjusį renginį.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (426)