Aplankę Lenkiją, Slovakiją, Vengriją, pasuko į Kroatiją, kurioje šeima buvo suplanavusi pasilikti ilgiau, tačiau dėl nepalankių oro sąlygų teko pakeisti maršrutą.

Todėl šeima pasuko Venecijos link. Pabuvoję visų taip mėgstamame mieste, Ž. Žvagulis kartu su šeima stabtelėjo Austrijoje, kur Zalcburge mėgavosi vakariene, o kelionę baigė Čekijoje, kur žavėjosi Prahos grožiu.

Vairo iš rankų nepaleidęs Žilvinas Žvagulis per savaitę įveikė 5300 kilometrų, tačiau nesitikėjo, kad ilga kelionė turės skausmingų pasėkmių.

Antradienio rytą greitosios pagalbos medikai Žilviną skubiai išvežė į Lazdynų ligoninės neurologijos skyrių, kuriame buvo diagnozuotas stuburo slankstelio pažeidimas. Dėl užspausto nervo atlikėjas be kitų pagalbos judėti negali. Nors medikai žada Ž. Žvagulį pastatyti ant kojų per 3-5 dienas, po to seks ne trumpai truksianti reabilitacija.

Atlikėjui labiausiai gaila koncertų, kurie turėjo įvykti savaitgalį, todėl Ž. Žvagulis labai atsiprašo organizatorių ir žmonių, su kuriais turėjo susitikti koncertuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)