Moteris įrodė, kad jos bankrotas nėra tyčinis ir ji neturi jokių galimybių sugrąžinti skolas.

Nemalonumai S. Chlevickaitę palietė dėl įsigyto namo – ji dar prieš finansinę krizę, 2008 m. įsigijo individualų namą, už kurį sumokėjo milijoną litų. Krizės metu šis nekilnojamasis turtas buvo parduotas už pusę sumos, kurią ji mokėjo pirkdama šį nekilnojamąjį turtą. Gautus pinigus grąžinusi, bankui moteris liko skolinga 500 tūkst. litų.

Vienai tvarkytis finansines problemas moteriai buvo per sunku. Kelis metus jai teko mokėti 5 tūkst. litų palūkanų.

Tačiau mėnesio pradžioje iš daug metų slėgusių finansinių pančių išsivadavusi S. Chlevickaitė dabar gali gyventi ramų gyvenimą.
Sandra Chlevickaitė su seserimi Saulene

Du sūnus, kurių susilaukė su krepšininku Šarūnu Marčiulioniu ir atlikėju Andrium Glušakovu-Pushu, auginanti tituluota gražuolė ketvirtadienį pasirodė Dianos Vapsvienės naujausios kolekcijos pristatyme.

Į renginį ji atėjo su savo seserimi Saulene. Moteris atrodė kaip visada žavingai. Tituluota gražuolė buvo pasipuošusi juodu švarkeliu, trumpu sijonėliu, ir ilgais juodais batais, pabrėžiančiais ilgas manekenės kojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)