Prieš laidos filmavimą Natalijai nei rožinio sijonuko, nei baltų marškinėlių ar rožinių kailinukų platinti ar siaurinti nereikėjo. Daugiau nei dešimties metų sceninis rūbas ant atlikėjos kūno atrodė it vakar pasiūtas.

Neseniai TV laidoje prisipažinusi, kad priaugo šiek tiek svorio, N. Bunkė jau spėjo atsikratyti papildomų kilogramų.

„Kai pamatau save ekrane ir man nepatinka vaizdas, greitai pavyksta atsikratyti nereikalingo svorio. Kaip? Labai paprastai ir neskausmingai, tiesiog šiek tiek sumažinu porcijas“, – DELFI pasakojo Natalija.
Natalija Bunkė su "Yvos" kostiumėliu

Specialiai „Dainuok mano dainą“ filmavimui šį rožinį kostiumėlį iš spintos išsitraukusi dainininkė rado ir kitų nostalgiją keliančių rūbų, kaip katyčių kostiumėliai.

„Šių rūbų tuos metus niekas nebuvo apsirengęs. Saugau visus „Yvos“ drabužėlius. Dabar tokius kostiumėlius galima apsirengti nebent žaidžiant su vyru, – juokiasi ji. – Tačiau kai išgirdau, kad atliksiu dainą „Pažadai“, iškart kilo mintis pasipuošti būtent šiuo kostiumėliu“.

Natalija neslepia, kad būdama 20-ties ji turėjo išties daug drąsos pasipuošti tokiais minimalistiniais kostiumėliais.
Natalija Bunkė su "Yvos" narėmis prieš 10 metų

„Šis kostiumas dar transformuojasi. Sijonėlis nusisega, kailinukai taip pat. Po jais vilkėdavome blizgančius violetinius šortukus ir liemenėlę, per paskutinę dainą su panelėmis likdavome tik su spalvotais apatiniais ir ilgomis kojinėmis. Mes drąsos turėjome labai daug, buvome tokių drąsių ir ryškių sceninių apdarų pradininkės. Buvo tikrai linksma“, – neslepia N. Bunkė.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (324)