Nuosavas verslas Paulinai – ne naujiena. Norvegijoje ji jau buvo įkūrusi studiją, kuri sėkmingai veikė trejus metus – tol, kol mergina grįžo į Vilnių. Lietuvoje Paulinos laukė ne vienas televizijos projektas, kuriuose jai puikiai sekėsi. Anksčiau mados pasaulyje save išbandžiusi mergina ilgą laiką sielojosi dėl savo kūno formų, kurios tuomet neatitiko keliamų standartų. Priimti save merginai padėjo ir patirtis projekte „Dydžio evoliucija“, ir bėgantis laikas, viską sustatęs į savas vietas. Dabar Paulina dirba ne tik fotomodeliu, bet ir savo grožio studijoje.

„Studiją Vilniuje atsidariau ekspromtu. Ėjau pro šalį, pamačiau tuščias patalpas ir iškart įsivaizdavau save dirbančią jose! Tie langai primena Paryžių, kurį esu įsimylėjusi. Nuėjau pas pastato administraciją ir kitą dieną pasirašėme sutartį“, – prisimena ji.

„Nieko nelaukusi kibau į darbus, tėtis pakeitė grindis ir išvyko, o aš atlikau visus likusius darbus – perdažiau sienas, susirinkau lentynas ir kėdes, parsinešiau baldus ir pakabinau užuolaidas. Studijoje būdavau nuo ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro. Atidaviau visą save ir įdėjau labai daug meilės, tad jau po mėnesio džiaugiausi darbo rezultatais – įvyko studijos atidarymas su artimiausiomis draugėmis“, – tęsė pašnekovė.

Remonto darbai Paulinai – taip pat jokia naujiena. Ji nuo vaikystės su tėčiu mėgdavo užsiimti remonto darbais namuose.

„Man labai patinka senas patalpas ar butą prikelti naujam gyvenimui, atrodo, jau sugebėčiau ir laminatą sudėti, – juokiasi Paulina. – Apskritai kalbant, neprapulčiau jokioje situacijoje – esu labai daug visko mačiusi gyvenime, tikiu, kad ateityje parašysiu knygą. Mano užmojai yra beribiai. Savo svajonėms niekada nededu rėmų ir nestatau lubų. Ko gero, jei viešai prabilčiau apie savo planus, žmonės palaikytų mane ne viso proto, bet žinau, kad visą tai padarysiu.“

Pasiteiravus, kaip karantinas paveikė jos gyvenimą bei darbą grožio srityje, Paulina neneigė, kad tai jai sudėtingas laikotarpis, tačiau dejuoti ji nė nesiruošia.

„Manau, kad pirmasis karantinas visus mus palietė labai smarkiai. Tačiau antrajai bangai jau buvau pasiruošusi tiek finansiškai, tiek psichologiškai, bet mums pasisekė – galime dirbti, nors klientų srautas ir sumažėjo.

Jei atvirai, tai nesuprantu meistrų, kurie verkia ir sako, kad geriau būtume uždaryti, taip esą gautume bent paramą iš valstybės. Juk visi žinojome, kad rudenį bus sunkiau ir galimai būsime uždaryti, o dirbant grožio sferoje tikrai galima pasitaupyti! Aš asmeniškai geriau dirbsiu sumažintomis kainomis ir skelbsiu akcijas, nes būdama darbe aš jaučiuosi gyva, susipažįstu su nuostabiomis moterimis, nei kad sėdėsiu namie ir tinginiaudama verksiu, kaip viskas blogai. Esu labai darbšti ir niekada nelaukiu, kol kas nors atneš viską ant sidabrinės lėkštutės“, – tikina pašnekovė.

Šiuo metu studijoje dirba trys meistrės, visos jos specializuojasi į antakių bei blakstienų grožio puoselėjimą. Apie procedūras klientėms padeda sužinoti ir rekomendacijos iš lūpų į lūpas, ir internetas.

„Klientės apie mane sužino iš socialinių tinklų, ten keliu daug savo darbų nuotraukų, bet man maloniausia, kai ateina, nes „rekomendavo draugė“! Nežinau, ar yra tokių klienčių, kurios ateina tik pasižiūrėti, kaip aš atrodau realybėje, norisi tikėti, kad užsuka tik dėl to, jog pasidarytų tobulai atrodančius antakius arba blakstienas. O reakcijos įėjus dažniausiai būna panašios – moterys giria, kad studija labai jauki ir šviesi, dažnai pagiria kvapą bei muziką, taip pat sako, jog gera čia ateiti ir pailsėti nuo rutinos bei blogo oro“, – džiaugiasi profesionali grožio meistrė.

Studijos remonto darbai ir atidarymo šventė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)