Televizijos laidų vedėjas Žygimantas Stakėnas (32) daugiau nei prieš metus ėmė ir nusiskuto plikai. Vyras taip pasielgė todėl, kad plaukai genetiškai retėjo, bėgant laikui jis atrodė vis plikesnis.

Vyras pasakojo, kad šiuo metu jo plaukais rūpinasi žmona. „Kai reikia, ji mašinėle man nuskuta ataugančius plaukus“, – atskleidė vyras. Pasak televizijos laidų vedėjo, šios procedūros nereikia kartoti kasdien, tad dabar šukuosenos priežiūra daug paprastesnė nei anksčiau.

„Iki šiol džiaugiuosi, kad nusiskutau. Kai kurie artimi draugai juokauja, kad nebeprisimena, kaip atrodžiau su plaukais“, – pasakojo Žygimantas.

Atlikėja Jurga Šeduikytė-Bareikienė (35) per dešimtmetį, kurį praleido scenoje, išbandė ne vieną šukuoseną, tačiau kardinaliausiems pokyčiams ryžosi 2009 metų pabaigoje – nusiskuto plikai.

Griežtu vyrišku kirpimu, valiūkiškomis šviesiomis garbanomis ir net pankiška skiautere stebinusi moteris visus galutinai pribloškė, kai savo albumo pristatymo vakarą ant scenos užlipo nusiskutusi plikai.

Atlikėja neįvardijo tokios šukuosenos pasirinkimo priežasties ir teigė pasikeitusi šiaip sau. Tai padaryti jai padėjo vyras Vidas – nuskuto plaukus.

Šiuo metu Jurga aplinkinių akis vėl džiugina žemiau pečių krintančiais išpuoselėtais plaukais.