Šios neįprastos varžytuvės surengtos ant Galvės ežero kranto duris atvėrusioje naujoje picerijoje ir lounge “Bona”.

Renginį vedęs Jonas Radzevičius užtikrino, jog toks čempionatas mūsų šalyje rengiamas pirmą kartą. „Pats asmeniškai domėjausi, ar pasaulyje yra vykę kažkas panašaus, bet tokios informacijos neradau, todėl galime sakyti, kad šįvakar kažkas taps pasaulio krevečių gliaudėjimo čempionu“, - intrigavo vedėjas.

Anot „Bona“ verslo plėtros ir komunikacijos direktorės Astos Abišalienės, šiame čempionate buvo išlukštenta 15 kilogramų krevečių. Kiekvienam varžybų dalyviui teko išgliaudėti apie vieną kilogramą šių jūros gėrybių. Tiesa, avantiūrai sudalyvauti tokiose išskirtinėse varžytuvėse dauguma šalies šou ir verslo žmonių neišdrįso. Tačiau norinčiųjų siekti jūros gėrybių išlukštenimo greičio rekordo tikrai netrūko.

Viduržemio jūra dvelkiančiame vakarėlyje dalyvavo ir egzotišką čempionatą stebėjo šou verslo atstovė Skaiva Jesevičiūtė, dizaineris Giedrius Paulauskas su žmona Aiste Krasuckaite, verslininkė Danguolė Stachura ir Mantas Petruškevičius, Teatro arenos direktorius Valdas Petrikis su sužadėtine, šiuolaikinio baleto šokėja Simona Paciukonyte, aktorė Milda Štakėnaitė.

Atidarymo šventėje ispaniškus užkandžius “tapas” gamino naujojo meniu kūrėjas, virtuvės šefas iš Ispanijos – Sergio Bastard. Barselonoje gimęs Sergio – vienas išradingiausių ir perspektyviausių Ispanijos šefų, nominuotas “Best chef of the year 2010” kategorijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)