„Tai buvo pirmoji ir spontaniškai suorganizuota kelionė karantino metu ne Lietuvoje. Turiu pripažinti, kad jausmas buvo dvejopas“, – sako moteris.

„Stojant kelyje, visose be išimties Lietuvos degalinėse, kaip ir priklauso, reikėjo dėvėti veido kaukes, nors toje pačioje kavinėje, užsisakius kavos ir norint ją išgerti vietoje plius kažką užkąsti, kas yra leidžiama – kaukę reikia nusiimti“, – pasakoja ji.

Agnė sako, kad tokia kuriozinė situacija asmeniškai ją vertė jaustis daugiau nei keistai.

„Sėdi mašinoje be kaukės, išlipi ir eini į vidų – užsidedi kaukę, sėdi gerti kavą – nusiimi kaukę, išeidamas vėl užsidedi kaukę, mašinoje vėl nusiimi kaukę – kažkoks kaukių maskaradas gaunasi, – juokiasi pašnekovė. – Suvoki, kad taip reikia, bet kartu ir komiškas juokas ima.“

„Čia kaip pusiau būtum nėščia, taip ir su tomis kaukėmis išėjo“, – juokdamasi priduria dainininkė.

Pasiteiravus, ar nekilo jokių kliūčių kertant Latvijos sieną, pašnekovė tikina, kad ne ir tai maloniai nustebino.

„Kertant Lietuvos-Latvijos sieną mūsų niekas nestabdė ir leido ramiai pravažiuoti – labai geras jausmas. Aplankiau Jūrmalą, Rygos centrą – gražu, bet tuščia... Na, o grįžtant atgal turėjome sustoti prie sienos, mus nufotografavo su termovizoriais ir palinkėjo geros kelionės“, – pasakoji ji.

„Keliavau tik su sutuoktiniu, be vaikų, kurie jau seniai suaugę ir veikiausiai net ir pakviesti keliauti kartu jau nebenorėtų“, – šypteli moteris.

Kaukę dėvėti įpratusi dainininkė sako, kad svečioje šalyje kurį laiką jautėsi tarsi ne savo rogėse.

„Mes Lietuvoje jau įpratome, kad reikia dėvėti kaukes, todėl buvo neįprasta šioje šalyje visur būti be jų, vis iš įpratimo rankinėje ieškodavau to gabalėlio ant burnos, – juokiasi ji. – Oras buvo nuostabus, saulė švietė, tik tas beprotiškas vėjas, panašiai kaip ir politika, bandė sugadinti mano ir taip gerą nuotaiką. Žinoma, keliavau be 18 suknelių pozavimui ir asmeninio fotografo, todėl fotografijos daugiau nei mėgėjiškos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)