Viename įspūdingiausių zoologijos sodų visose Kanarų salose - Oasis parke - visą dieną su gyvūnais praleidusi seksualioji mergina buvo panaši į mažą mergaitę – išvydusi nekasdien sutinkamus egzotiškus zoologijos sodo gyventojus krykštavo it vaikas.

Anot jos, toks laisvalaikio praliedimo būdas daug smagesnis nei vakarėliai naktiniuose klubuose.

Nes Monika ypatingai myli gyvūnus. Prabangiame viešbutyje apsistojusi mergina netoliese gyvenantims katinams slapčia nešdavo lėkštes, prikrautas kepsnių ir kumpių. Išbučiuodavo ir apkibindavo kiekvieną sutiktą katiną ar šuniuką. Todėl nieko nuostabaus, kad išvyka į zoologijos sodą jai suteikė daug teigiamų emocijų.

Vienas labiausiai jai patikusių Oasis parko gyventojų – lemūrai, kuriuos lietuvaitei leido pamaitinti iš rankų ir įleido į jų narvą. Šie maži primatai Monikai suteikė išties daug džiaugsmo.

M. Šalčiūtė dosiai maitino ir bučiavo ir kitus zoologijos sodo gyventojus – gyvates, krokodilus. Iš rankų vaisiais ir daržovėmis ji maitino ne tik surikatus, bet ir dramblius, žirafas, zebrus, surikatas ir kitus gyvūnus, kuriuos leidžiama maitinti lankytojams.

„Sunku apsakyti, koks tai yra jausmas iš rankų maitinti tokius egzotiškus gyvūnus. Labiausiai patiko susitikimas su lemūrais. Teko palaikyti ir gyvates bei krokodilą, bet jie buvo ramūs, nejaučiau baimės. Juos netgi pabučiavau“, - juokiasi šokėja.

Visą dieną zoologijos sode praleidusi lietuvaitė apžiūrėjo net tik pustrečio tūkstančio gyvūnų, bet ir panoro pajodinėti su kupranugariu. Tiesa, gyvūnų mylėtojai šių gyvūnų pagailo dėl to, kad jiems visą dieną tenka nešioti turistus. Dėl to mergina netgi nubraukė liūdesio ašarą.

Zoologijos sode lankiausi pirmą kartą. Kai buvau mažytė, labai laukdavau kai į miestą atvažiuodavo cirkas. Esu didelė gyvūnų mylėtoja, todėl ši išvyka į parką man padarė didžiausią įspūdį, - DELFI įspūdžiais dalinosi M. Šaliūtė. - Diena tarp gyvūnų man suteikė labai daug teigiamų emocijų. Kai jodinėjau su kupranugariais, man buvo liūdna, kad jiems tenka visą dieną ant kupros nešioti turistus. Bet šiame zoologijos sode visais gyvūnais labai rūpinasi. Jie netgi turi savo veterinarijos kliniką ir kavinę, kur jiems gamina maistą. Labai džiaugiuosi, kad parkas globoja iš brakonierių ar nelegalių pardavėjų išgelbėtas beždžiones, su kuriomis prieš tai buvo blogai elgiamasi.“

M. Šalčiūtės viešnagė Fuerteventuros Oasis zoologijos sode – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)