Pirmagimį auginanti žurnalistė nepamiršta ir darbo televizijoje. Laisva vyksta į filmavimus, kur dirba jos kolegos. Moteris nenori atsilikti nuo darbų ir nežinoti, kas vyksta. „Man nuolatos skambina žmonės ir prašo pagalbos. Kiek galiu, tiek padedu“, - DELFI kalbėjo D. Baltrušaitytė, iki gimdymo dirbusi laidoje "24 valandos".

Pašnekovė stebėjosi, kad po vaiko gimimo sulaukė žiniasklaidos dėmesio. Moteris dalyvauja įvairiose pokalbių laidose, kur ją kviečia papasakoti apie nėštumą, kūdikio gimimą: „Nematau nieko blogo, jei mama po kūdikio gimimo grįžta į darbus. Kaip tik kalbėjau su Natalija Bunke, klausiau, kada ji pirmą kartą paliko savo sūnų. Dainininkė sakė, kad dviejų ar trijų mėnesių. Nematau tame nieko blogo. Kai laukiausi žinojau, kad nebūsiu ta mama, kuri sėdi namie. Iš manęs draugai juokiasi, kad vienoje rankoje telefonas, o kitoje vaikas.“

D. Baltrušaitytė dėl darbų gausos ir kūdikio auginimo neranda laiko vestuvėms. DELFI moteris tikino, kad jas atšoks, kai tik ras laiko. „Tikrai tos vestuvės bus“, - sakė Laisva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)