Naujojo telefono pristatymas sudomino nemažą būrį Lietuvos pramogų pasaulio atstovų, scenoje stebėjusių teatralizuotą funkcijų pristatymą ir pasirodymą.

Apie telefono funkcijas svečiams pasakojo ir kelias iš jų pademonstravo žymus keliautojas televizijos laidų vedėjas Martynas Starkus.

Technologijų naujiena susidomėjo mažylio besilaukiantys Reda ir Egmontas Bžeskai. Vakarėlyje buvo galima pastebėti kartu į pobūvius vaikštančius Darių Užkuraitį ir Nijolę Statkutę. Telefono dizainą ir funkcijas tyrinėjo Skaiva ir Saugirdas Vaitulionis, keliautojas Makalius, Rimas Šapauskas, tiesiai iš darbo atskubėjęs Paulius Skučas su žmona Indre.

Gyvą pasirodymą surengusio dueto „Golden Parazyth“ narys Giedrius sakė, kad nors ir nėra tas žmogus, kuris žino visas technologijų naujienas, tačiau jų progresas jį domina: „Įdomu stebėti , kaip technologijos keičia pasaulį, kaip padaro mūsų kasdienybę patogesnę ir gal net šiek tiek įdomesnę“.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)