Meduolių marginimo akcijoje sudalyvavusi Skučų šeima juokavo, kad marginti ir kepti meduolius jiems yra puiki proga pasitikrinti savo sugebėjimus virtuvėje. Juk netrukus tėveliams namuose teks kepti kur kas daugiau sausainių.

Naujienų portalui DELFI žinoma pora pasakojo, kad jų pirmagimis pasaulį turėtų išvysti per Kalėdas.

"Turėtume vaikelio sulaukti po mėnesio. Bet tokių dalykų niekada negali prognozuoti. Jau sulaukėme ženklų, kad mažylis gali gimti ir anksčiau, todėl jis gali gimti bet kada ir esame tam pasiruošę", - šypsojosi Indrė.

Būsimi tėveliai kol kas nežino, sūnaus ar dukros laukiasi. "Todėl namuose vienos spalvos drabužėliai ir daiktai nedominuoja, esame pasiruošę sulaukti tiek mergaitės, tiek berniukų, - prisipažino būsima mamytė.

Tiesa, P. Skučas neslėpė tikintis, kad gims mergaitė. 

"Tėvelio atostogų eisiu būtinai, tik nežinau, ar visoms keturioms savaitėms. Tikiuosi, kad viską pavyks suderinti. Bet jei gims mergaitė, atostogų imsiu visam mėnesiui. Žinoma, labai laukiu ir sūnaus, bet, sako, kad mergaitės prie tėčių labiau prisiriša", - juokėsi P. Skučas. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)