Į iškilmingą vakarą sugūžėjo gausus būrys išsipusčiusių damų ir jas lydinčių vyrų. Prabangaus mados šou nepraleido Simona Burbaitė, Vytautas Rumšas, Oksana Zlatkovaitė, Agnė Jagelavičiūtė ir daugelis kitų. Palaikyti savo žmonos, šįvakar žengusios podiumu, atvyko ir verslininkas Aivaras Stumbras.

L. Salasevičiaus vakaro nepraleido ir besilaukianti Vita Pliadytė-Jakutienė. Moteris pirmą kartą pasirodė viešai po žinios apie nėštumą. Moteris laukiasi trečiosios atžalos.

Į renginį, kuris turėjo prasidėti aštuntą valandą vakaro, Vita su drauge Neringa Šiaudikyte gerokai vėlavo. Vis dėlto joms nepavyko išvengti fotografų dėmesio, nors pozuoti jos nepanoro. Vos atvykusios į Vaidilos teatrą, moterys nuskubėjo į savo vietas salėje.

Kelios dešimtys svečių šįvakar pademonstravo stulbinančią prabangą. Ne viena dama vakaro metu pasipuošė pačio Liutauro kurtomis suknelėmis, o rankose spaudė glėbius gėlių, kuriomis po šou už įspūdžių kupiną vakarą dėkojo dizaineriui.

„Nežabotos laisvės ir pašėlusių linksmybių laikai, be abejonės, atskleidė tikrąjį moteriškumo žavesį. Plačios kaklo iškirptės, balinta oda, „muselės“ ant veido ir krūtinės, paslaptingi šypsniai po vėduoklėmis ir gudrus koketavimas – tai tik ledkalnio viršūnė to, kas iš tiesų vyko dvaruose“, – susižavėjimo baroku neslepia dizaineris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (519)