Tamsiaplaukės Suri, kurios T.Cruise`as ir aktorė Katie Holmes susilaukė balandžio 18 dieną, fotografijas naujoji "Evening News" vedėja Katie Couric parodė maždaug per programos vidurį, suteikdama žiūrovams progą pirmą kartą žvilgterėti į pirmąjį aktoriaus biologinį vaiką.

Fotografijas, kurias "Vanity Fair" paskolino išskirtinai CBS laidai, kad pareklamuotų naująjį žurnalo numerį, kuriame Suri nuotraukos užima 22 puslapius, liepos mėnesį padarė garsenybių fotografė Annie Leibovitz, nurodė "Vanity Fair" atstovė spaudai Beth Kseniak.

Per CBS programą buvo parodyta ir viršelio fotografija, kurioje besišypsantys tėvai nufotografuoti su savo dukrele, žvelgiančia iš po odinio aktoriaus švarkelio. Antroje nuotraukoje ant nugaros gulinti K.Holmes virš savęs laiko kūdikį.

Šios nuotraukos nutrauks bulvarinės spaudos spėliones, kodėl Suri tiek ilgai buvo slepiama nuo visuomenės akių, įskaitant gandus, kad ji iš viso negimė.

B.Kseniak nurodė, kad "Vanity Fair" už nuotraukas nieko nemokėjo ir, priešingai negu Angelinos Jolie ir Brado Pitto pirmojo biologinio vaiko nuotraukų atveju, nesudarė jokios sutarties dėl labdaros.

Suri gimė po kelis mėnesius visuomenės susidomėjimą kausčiusio T.Cruise`o ir K.Holmes romano, kuris tapo viešas 2005 metų gegužę, kai aktorius per pokalbių laidą "The Oprah Winfrey Show" užšoko ant sofos ir prisipažino mylįs svo merginą.

Po mėnesio T.Cruise`as paskelbė, kad Paryžiaus Eifelio bokšte pasipiršo K.Holmes. Po to pasirodė aktoriaus pranešimas, kad jo sužadėtinė perėjo į jo Scientologijos Bažnyčią.

Praėjusį mėnesį T.Cruise`as vėl pateko į laikraščių puslapius, kai "Viacom Inc." pirmininkas Sumneris Redstone`as (Samneris Redstounas) pranešė, kad jo kino studija "Paramount Pictures" po 14 metų bendradarbiavimo nutraukia sutartį su aktoriaus prodiusavimo kompanija. Tokio sprendimo priežastimi jis nurodė nepriimtiną kino žvaigždės elgesį už ekranų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją