Greta į Las Vegase, Nevados valstijoje išvyks gruodžio antrąją, sugrįžti į Lietuvą gražuolė ketina gruodžio pabaigoje, prieš žiemos šventes, mat konkursas - gruodžio 19-ąją.

„Vyks repeticijos, pasiruošimas. Manau, kiekviena išvažiuodama tikisi laimėti, tačiau kaip bus, nežinau. Kai būsiu ten, matysiu“, – DELFI sakė G. Mikalauskytė.

Pagrindinę vakarinę suknelę lietuvaitei pasiuvo dizainerė Kristina Mališauskienė. Greta į lagaminą kruopščiai lankstys ir tautinį kostiumą, kurį turės tautinio kostiumo konkurso metu. Bikini Greta vilkės bikini konkurse, tačiau iš Lietuvos į grožio konkursą jo nesiveža – tuo pasirūpins organizatoriai.

G. Mikalauskytė atskleidė, jog į Ameriką vyks pirmą kartą. Kitapus Atlanto Greta išvyks viena.

Makiažu renginių metu taip pat pasirūpins konkurso organizatoriai, tačiau mergina sakė, jog reikalui esant ir pati galėtų pasigrimuoti.

Paklausta, ar dėl beveik mėnesį trukusios kelionės į Ameriką Gretai nepriekaištauja širdies draugas, mergina sakė niekada niekam nieko nėra pasakojusi šia tema.

„Mano širdyje gyvena gražūs jausmai ir tiek“, – sakė ji.

Pasiteiravus, ar jaučiasi ypatinga dėl to, jog ji - pirmoji lietuvaitė istorijoje, dalyvausianti „Mis Universe“ konkurse, Greta tikino jaučianti ypatingą atsakomybę.

„Jaučiu didelę atsakomybę. Aš pirmoji, taigi, turiu palikti įspūdį. Kokį įspūdį aš paliksiu, toks ir seks paskui kitas paneles“, – naujienų portalui DELFI sakė Greta Mikalauskytė.

Verslininkas ir grožio konkursų organizatorius Benas Gudelis džiaugėsi, jog lietuvaitė ypač populiariame grožio konkurse dalyvaus pirmą kartą. Anot jo, derybos su tarptautinio konkurso organizatoriais užtruko net septynerius metus.

Pristatymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)