Kaip DELFI pranešė viena skaitytoja, penktadienį vakare, apie 21.20 val. ji atvyko į Žalgirio g. esantį prekybos centrą „Maxima“, kur pamatė V. Jakutienės vairuojamą BMW.

Anot skaitytojos, skandalingoji dainininkė automobilį pastatė šeimoms skirtoje vietoje, nors į parduotuvę atvažiavo viena, be to, nors ir buvo pakankamai vietos, ji automobilį priparkavo taip, kad buvo užkirstas pėsčiųjų takas.

„Taip parkuojasi V. Jakutienė, važinėdama viena“, – rašė skaitytoja.

Vitos Jakutienės vairuojamas automobilis BMW X5
DELFI šeštadienį bandė telefonu susisiekti su neseniai pagimdžiusia V. Jakutiene, tačiau ši „atmeta“ skambučius.

Skandalingoji „pupytė“ ir anksčiau yra pagarsėjusi savo parkavimu – jos BMW buvo užfiksuotas neleistinoje vietoje prie Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo (TIK), kur buvo atvykusi aplankyti tuo metu įkalinto ir šiuo metu dėl disponavimo labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų teisiamo savo sutuoktinio Justo Jakučio.

Dar kitą kartą atlikėja savo automobilį pasistatė neleistinoje vietoje prie Vilniaus miesto apylinkės teismo, kur buvo nagrinėjama jai iškelta byla dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo.

Ačiū DELFI skaitytojai už pateiktą informaciją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (502)