„Kadangi pažadai išleisti albumą priklausė nuo daugybės kitų žmonių ir jų interesų tuos pažadus tęsėti, tai užtruko. Šis albumas turėjo pasirodyti po realybės šou „Muzikos akademija“ finalo, tačiau taip nutiko, jog išleisime jį dabar“, – DELFI „Camerino“ studijoje vykusios fotosesijos metu pasakojo R. Kirilkinas, pirmąjį albumą išleidęs prieš 12 metų, kuomet dar dainavo grupėje „Omega“.

Į naująjį albumą, kurio pavadinimo dainininkas kol kas neatskleidė, sugulė keliolika dainų. Viršelio fotosesija – paskutinysis štrichas. Dainininkas žadėjo, jog kompaktinis diskas prekyboje turėtų pasirodyti iki šv. Valentino dienos.

„Jau vien iš šios fotosesijos nuotraukų galima spėti, koks bus pavadinimas. Albumas yra padėka mano gerbėjams. Įrašiau visas dainas, kurias esu atlikęs įvairiuose TV projektuose. Tikiuosi, jog po šio išleisiu ir trečiąjį diską, kuriame bus tik specialiai man kurtos dainos, o ne koveriai“, – planus išleisti ir dar vieną albumą atskleidė jis.

Paklaustas, kaip kilo idėja fotografuotis kūną pridengus tik rožių žiedlapiais, o galvą padabinti sausų šakelių ir gėlių vainikėliu, R. Kirilkinas pasakojo, jog įvairių minčių pasiūlė visa komanda, kai dainininkas paprašė savo gerų bičiulių pagalbos. Anot atlikėjo, ir floristas Nerijus Navickas, ir grimerė Julija Estko, ir jau dešimt metų atlikėjui fotosesijas rengianti fotografė Aušra Volungė Ruslaną įsivaizduoja tik tokį, kokį galite jį pamatyti žemiau esančiose nuotraukose.

„Labai gera su jais dirbti, jis visi – profesionalai. Fotosesijos nuotraukas naudosiu dviems viršelio pusėms“, – DELFI atskleidė R. Kirilkinas ir pasakodamas apie naująjį albumą pridūrė, jog šiuo metu Norvegijoje įrašinėja kelias specialiai jam kurtas dainas bei norįs išbristi iš koverių daininko įvaizdžio.

„Manau, jog fotosesijos metu pateisinau lietuviškosios gėjų ikonos vardą. Ne paslaptis, jog daugybę kartų anksčiau buvau taip vadinamas, kaip mane buvo „pašventinusi“ žiniasklaida. Tebūnie. Nesiorientavome į religiją, nebandėme vaizduoti Kristaus. Atsižvelgiant į tai, koks Lietuvoje yra mano įvaizdis, manau, jog su fotosesija neprašovėme“, – pasakojo R. Kirilkinas ir paaiškino, jog visuomenės interpretacijų paviešinus nuotraukas nesibaimina ir tikisi, jog gerbėjai ją įvertins palankiai.

Pikantiškosios R. Kirilkino fotosesijos akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)