Pranešimą apie įvykį Kauno policija gavo 23.22 val. Pranešta, jog Kaune, prie Baltijos g. 11-ojo namo, pėsčiųjų perėjoje automobilis „VW Passat“ kliudė moterį, kurios būklė po avarijos – itin sunki.

Suteikus pagalbą įvykio vietoje, moteris buvo išgabenta į Kauno klinikas.

Trečiadienį su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė kaunietė, mačiusi skaudžią eismo nelaimę. „Visų pirma, partrenkta moteris galėjo būti neblaivi, nes, kiek matėsi ėjimu per perėją, ji tikrai elgėsi neadekvačiai. Visų antra, ji, įėjusi į gatvės vidurį, sustojo ir žengė į kitą pusę, kur automobiliai ją praleido (aš buvau, kuri ją praleido). Jaunuolis, važiuodamas iš kitos pusės, pradėjo stabdyti, bet matydamas, kad moteris beveik perėjus gatvę, pradėjo toliau lėtai važiuoti. Tačiau ši moteris staigiai sustojo, apsisuko ir pradėjo bėgti tiesiai į važiuojantį automobilį. Taigi, galiu teigti, kad ji pati „palindo“ po automobilio ratais“, – rašo skaitytoja.

Skandalingoji atlikėja viešoje erdvėje visuomet į save atkreipia dėmesį skandalingais pasisakymais ir pareiškimais. Neseniai apie meilę gerokai jaunesniam vyrui prabilusi atlikėja televizijos studijoje rėžė, kad keliaus pirkti nėštumo testo, nes esą yra nėščia.

Kiek anksčiau ji savo dukrą apkaltino tuo, jog vilioja nuo jos vyrą. „Mano dukra bandė suvilioti mano vyrą, kuris yra jaunesnis net už ją. Bandė tai padaryti įvairiais žodžiais, judesiais. Būtent dėl to mes nutarėme rečiau su ja matytis.“

Nors šiai santuokai bandė sutrukdyti jaunojo tėvai ir jaunosios duktė, jų laimės tai nesustabdė. Erika ir Tomas, susipažinę internete, po pusės metų draugystės slapčia susituokė ir tik paskui pranešė aplinkiniams, taip pat ir tėvams.

Erikos vyras neslėpė, kad jo tėvai prieštaravo vestuvėms dėl didelio amžiaus skirtumo: „Nesutarimai buvo dėl to, kad ji vyresnė. Dėl jos skandalingos praeities ir dėl to, ką kaime pasakys žmonės. Kaimelyje žmonės klausia, kas man pasidarė, tačiau artimiausi draugai teigia, kad jeigu man gerai, tai gerai ir jiems.“

„Esu labai laiminga ir neįsivaizduoju, kaip reikėtų gyventi be Tomo“, – antrino praeityje skandalais garsėjusi dainininkė.

E. Lisauskienė garsėja ne tik dėl meilės nuotykių, o ir dėl pašėlusio būdo. Iki šiol daugelis atsimena įvykį, kai neblaivi atlikėja šiurpino Kauno pareigūnus.

Dėl girtavimo viešoje vietoje į komisariatą atvežta atlikėja nevengė demonstruoti nuogų kūno vietų, rėkauti ir reikšti aistringas simpatijas jauniems policijos pareigūnams.

Kurį laiką E. Škudžinskienė praleido užsienyje, tačiau prieš dvejus metus grįžusi į Lietuvą vėl pagarsėjo skandalais. 2014-aisiais moteriai buvo surašytas pažeidimų protokolas už tai, kad trenkė medikei greitosios pagalbos automobilyje, kuriuo buvo vežama iš policijos komisariato į ligoninę.

Daugiau naujienų skaitykite čia!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)