Laimėtą sumą išleis būsimam kūdikiui

Už savo pergalę R. Morkevičius po transliacijos vykusiame vakarėlyje netgi nepakėlė putojančio gėrimo taurės. „Nenorėjau savęs nuodyti, dar pačiam parvažiuoti namo reikėjo“, – išduoda Remigijus, kurio namuose laukė mylima širdies draugė ir būsimo kūdikio mama Raimonda.

32-iejų metų sportininkas laimėtą sumą tikino skirsiantis netrukus pagausėsiančiai savo šeimai.

„Su drauge laukiame vaiko, reikia deramai pasiruošti jo gimimui, turiu dar vieną sūnelį. Mokslų dar esu nebaigęs, netrukus prasidės pavasario egzaminų sesija, taip pat turiu suplanavęs porą seminarų užsienyje“, – vardija savo artimiausius planus „Šuolio“ nugalėtojas, dėl TV projekto kuriam laikui nuošalyje palikęs sportą ir studijas.
Remigijus Morkevičius

Tiesa, kovotojas atvirauja, kad dabar jau nebėra tokio fanatizmo dėl sporto. 

„Seniau, kai buvau jaunesnis, prakaituodavau iki paskutinio, lyg neturėdamas ką prarasti. Visą savo laiką dabar skiriu kitiems dalykams. Nuo ryto iki vakaro negali sportuoti, nes po to nebelieka energijos namuose. Tačiau kovoti dar norėtųsi, nenurašau savęs. Šis sportas man prie širdies, per jį aš atradau ir pažinau save“, – sako R. Morkevičius.

Gerbėjai klaidų nepamiršo

Nepaisant gausaus žiūrovų palaikymo, TV projekte dalyvavęs boksininkas sulaukė ir daug skaudžios kritikos. Kai kurie komentatoriai įsitikinę, kad prieš moterį ranką pakėlusiam vyrui pramoginėse laidose ne vieta. Itin daug diskusijų sukėlė ir jo pergalė „Šuolyje“.

Kovotojas visuomenės pasipiktinimo sulaukė po to, kai gatvėje 20-etei merginai koja spyrė į galvą. 2013 metais Kauno apylinkės teismas R. Morkevičiui skyrė 8 mėnesių laisvės apribojimą, 520 litų baudą. Sportininkas merginai taip pat turėjo atlyginti 5 tūkst. litų neturtinę žalą. Tuomet Remigijus sakė, kad skriausti jis nieko nenorėjo, tiesiog mėgino parodyti savo sugebėjimais ir koja netyčia užkliudė merginą.

„Ar man dabar negyventi? Aš juk noriu pasikeisti, viską darau, kad žmonės pamatytų ir kitą mano pusę. Plačiai atidaręs langus rodau, kaip gyvenu dabar. Bet puikiai žinau, kad žmonių nuomonės nepakeisi, kas mane pažįsta, žino, koks aš esu iš tiesų“, – sakė jis.
Remigijus Morkevičius

Baugino atsinaujinusios traumos

Remigijus pasakojo vienu metu netgi susitaikęs su pralaimėjimu ir tiesiog stengėsi atkakliai mokytis „Šuolio“ paslapčių. 

„Paskutinėmis dienomis turėjau labai daug skaudžių traumų“, – neslepia sportininkas. Tačiau ringas jį prie skaudžių traumų juk turėjo pripratinti... 

„Per treniruotes aš išmokau visą žmogaus anatomiją. Mano kūnui teko atlaikyti labai daug traumų, todėl puikiai žinau, kur, ką ir kodėl skauda. Bet tokia jau visų sportininkų dalia. Net šachmatininką insultas gali ištikti“, – neabejoja jis.
Remigijus Morkevičius

Tiesa, „Šuolio“ vyrai, skirtingai nei dailiosios lyties atstovės, dėl savo traumų nesiskųsdavo, mėlynių nuotraukų į internetą nekeldavo.

„Turiu labai rimtą stuburo traumą, nugaroje turiu keturis titaninius varžtus. Dėl šuolių į vandenį stuburas labai kentėjo. Vienu metu netgi norėjau nutraukti dalyvavimą „Šuolyje“. Bet vėliau suintensyvinau treniruotes nugarai ir pilvo presui, nepasidaviau“, – džiaugiasi R. Morkevičius.

Ar nesunku buvo projekto vyrams konkuruoti su dailiosios lyties atstovėmis, kurios gerbėjų simpatijas bandydavo pelnyti ir pasitelkusios savo seksualumą?

„Dalyviai iš Vilniaus turėjo geresnes sąlygas treniruotėms: specialias gumas, duobes, Kaune nieko panašaus nebuvo. Bet aš nuo merginų netgi pasikraudavau. Pavyzdžiui, Elitos drąsa įkvėpė dar labiau tobulėti ir stengtis kitus projekto dalyvius“, – neslėpė „Šuolio“ nugalėtojas.
Remigijus Morkevičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (284)