Pylimo gatvėje pareigūnai sustabdė visureigį „Mercedes“, vairuojamą grupės „Sel“ lyderio Egidijaus Dragūno. Selas „įpūtė“ 0,15 prom. Pareigūnams jis papasakojo jau išsirinkęs auklę savo sūnui - ji mokanti anglų, vokiečių ir prancūzų kalbas, grojanti pianinu ir lankanti jogą. Be to, selas policininkus patikino, kad baigęs koncertinį turą emigruos iš Lietuvos visam laikui - gyvens Londone.

E. Dragūnas pastarąją savaitę įnirtingai ieško auklės. Vyras siūlo 1,5 tūkst. eurų atlyginimą už savaitę, tačiau iš auklės tikisi daugiau, ne tik pabuvimo su vaiku. Anot dainininko, auklė turi kalbėti keliomis kalbomis, galėti kartu keliauti po pasaulį ir panašiai.

Auklės paieškomis E. Dragūnas užsiėmė iš karto po to, kai viešai pranešė apie nutrūkusią jo ir Eleonoros Sebrovos draugystę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)