„Nu ką, mieli draugai. Kažkas nulaužė, o galiausiai ir ištrynė mano instagram profilį... Dabar kol išsiaiškinsiu, kas ir kaip, esu stonkuvieneindre!!! Galite pasekti, o aš einu kelti nuotraukų. Čiupt už vadžių, vėl iš pradžių“, – socialiniame tinkle rašė Indrė. Žinomą moterį nuo šiol galima rasti naujoje paskyroje @stonkuvieneindre.

Vėliau aktorė paskelbė dar vieną įrašą pranešdama, kad jos elektroninis paštas taip pat pavogtas. Iš jo rašantis asmuo Indrės vardu prašo pinigų.

„Nulaužtas ir meilas!!! Jei gausite žinutes iš senosios anketos st0nkuviene, tai ne aš, žmogus nulaužęs mano anketa prašo pinigų!!!",– rašė moteris.

Panašus nutikimas anksčiau pasitaikė ir jos buvusiam vyrui, humoristui ir aktoriui Mantui Stonkui. Anuomet jo Facebook anketą pasisavino vietnamietis.

„Sveiki, bičiuliai ir draugai, kurie turi feisbuką, mane ką tik nuhakino 14-os metų vietnamietis, jis pavogė mano profilį ir dabar nežinau, ką daryti. Jeigu galite, nueikite į mano paskyrą, dabar ten matysite kažkokį vaiką, ir praneškite feisbuko administracijai apie tai. Pagelbėkite man, būsiu labai dėkingas“, – iš kito savo socialinio tinklo skelbė M. Stonkus. Jam į pagalbą tada atskubėjo ir kolega Mantas Katleris, kuris taip pat paskelbė, kad M. Stonkaus anketa pasisavinta.

Panašu, kad didelį skaičių sekėjų turinčios anketos tampa vagišių taikinių dėl to, kad galima pasiekti didelį srautą vartotojų ir skelbti savo reklamą.