„Man tikrai sunku visa tai pakomentuoti. Mane bei mano aplinką visa tai labai sukrėtė. Vaikystėje kaip ir daugelį vaikų tėvai mane išrengdavo, bet kaip šios nuotraukos atsidūrė mano socialinio tinklo profilyje –neįsivaizduoju“, – šiandienos internetinę sensaciją komentuoja A. Bružas.
A.Bružas vaikystėje

Su aktoriaus tėvais susisiekti nepavyko. Aktorius paklaustas, ar ketina, kaip nors apskųsti internetinius pokštautojus, kalbėjo ramiai.

„Šiuo metu neturiu laiko užsiimti tokiais dalykais. Mes su grupe ruošiamės grandioziniam turui po Lietuvą“, – sako A. Bružas.

Kultinio improvizacijų teatro „Kitas Kampas“ aktoriai praėjusį rudenį subūrė muzikinę grupę „Eilinis Elitas“, su kuria šiuo metu keliauja po Lietuvą: balandžio 18 d. – Alytus, balandžio 19 d. – Kėdainiai, balandžio 20 d. – Kaunas, balandžio 21 d. – Vilnius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)