Pirmą kartą Monika su Luku buvo įamžinti Kaune, „Žalgirio“ arenoje jie stebėjo Vilniaus ir Kauno krepšinio ekipų kovą. Tąkart porelė sėdėjo pirmojoje eilėje ir mielai pozavo juos pastebėjusiems žiniasklaidos atstovams.

Monika prisipažino, kad būtent tada simpatiška pora ir buvo pastebėta. „Tada viskas ir prasidėjo, pasiūlė mums nusifilmuoti“, – pristatydama pirmąjį vaizdo įrašą prisipažino mergina.

Šįkart paviešintas jau antrasis įrašas, kuriame Monika su Luku vakarieniauja restorane. Bičiuliai įsiamžino užsisakinėdami maistą ir vertindami vienas kito pasirinkimus. Siužeto idėja sukasi aplink netinkamus Luko mitybos įpročius. Ir nors M. Šalčiūtė ir tikina, kad iš tikrųjų jai išvaizda nėra svarbi, filmuotoje medžiagoje ji pažeria jam priekaištų dėl netinkamos mitybos.

Tai pirmasis vaikinas po kelerių metų taip dažnai pastebimas šalia Monikos. Per beveik trejus metus ji nebuvo pristačiusi nė vieno širdies draugo, nors ją lydinčių buvo. Kurį laiką ji buvo poruojama ir su verslininku iš Kauno, Ugniumi Kiguoliu.

Kas sieja Monika ir Luką, nėra aišku, tačiau panašu, kad jie puikiai bičiuliaujasi ir mielai leidžia laiką įsiamžindami naujame projekte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)