DELFI pasiekė ir grupės „Sel“ atstovės spaudai Liubovės Zaicevos laiškas su E. Dragūno komentaru:

„E. Dragūną kaltinantis asmuo bando įrodyti labai neįprastą faktą, esą būdamas Vokietijos kalėjime sugebėjo vykdyti grupės SEL koncertinio turo organizacinius darbus. Iš tiesų, E. Dragūnas buvo pasirašęs sutartį su minėtu asmeniu, pagal kurią turėjo būti vykdomi darbai. Tačiau šis žmogus dingo ir nevykdė jokių darbų nei organizuojant koncertą Vilniuje, nei Kaune. Tuo metu, kai buvo pradėta ieškoti minėto asmens, išaiškėjo, kad jis sėdi Vokietijos kalėjime. Vokietijos teisėsaugos pareigūnai patvirtino, kad asmuo yra suimtas.

Akivaizdu, kad sėdėdamas kalėjime, žmogus negali vykdyti darbų. E. Dragūno advokato nuomone, tikėtina, kad šiuo atveju susidūrėme su stambaus organizuoto finansinio nusikaltimo pavyzdžiu. Pats E.Dragūnas mano, kad pakliuvo į aferistų tinklą, ir prioritetinis klausimas atlikėjui šioje situacijoje yra viešinti tokius atvejus, bei įspėti žmones apie tokio masto sukčiavimus. Atlikėjas pataria žmonėms būti ypatingai atsargiais,“ – teigė atlikėjo atstovė spaudai Liubovė Zaiceva.

Primename, kad Egidijaus Dragūno paramos fondas įkurtas 2010 m., viena iš pagrindinių jo veiklų yra rūpinimasis sunkiai sergančiais vaikais.", - rašoma laiške.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)