27-erių K. Spencer prie nuotraukos pažymėjo, jog tai yra pirmoji jos diena mokykloje. Akivaizdu, kad šis kadras kelia ne tik nostalgiškus prisiminimus iš vaikystės, bet ir parodo, jog mažoji princesė paveldėjo ir Spencerių genų.

Tie, kurie seka karališkosios šeimos gyvenimą, puikiai prisimena, jog princesė Charlotte ne kartą buvo lyginama su savo močiute karaliene Elizabeth II. Paviešinus karalienės vaikystės nuotraukas taip pat rasta panašumų, tačiau šįkart karališkosios šeimos gerbėjai sako, kad suklysti neįmanoma. Kitty Spencer vaikystėje ir princesė dabar - kaip du vandens lašai.

princesė Charlotte

„Akimirką tikrai maniau, kad tai yra princesė Charlotte. Ji tikrai turi Spencerių genų. Jūs tokios panašios“, – rašė vienas iš fanų.

Kai kurie net spėliojo, kad užaugusi princesė taip pat bus panaši į savo tetą Kitty. K. Spencer yra princesės Dianos brolio Charles'o Spencerio dukra. Ji yra vienos seniausių Didžiosios Britanijos aristokratų šeimos atstovė.

Gražuolė šiuo metu nemažai keliauja ir dirba modeliu.

Daugiau princesės Charlotte gyvenimo akimirkų galite pamatyti DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)