„Taip, laukiamės trečiojo vaikelio ir gyvename džiugiu laukimu... Vaikelis pasaulį turėtų išvysti sausio mėnesį“, – pasidžiaugė moteris.

Porai šis vaikelis bus trečiasis, kartu jie jau augina sūnus Adomą ir Matą. Ieva pasakoja, kad vaikai kartas nuo karto vis prasitardavo, jog norėtų brolio arba sesers.

„Abu sūnus labai nudžiugo, kai sužinojo šią puikią žinią! Vis užsimindavo, kad norėtų brolio arba sesės, tad esame labai laimingi, kad šis stebuklas jau greitai aplankys mus!“ – „Delfi“ sakė I. Jankūnienė.

Džiugią naujieną pora paskelbė ir feisbuke.

„Kai rankos nori apglėbti visą pasaulį, o širdys kupinos džiugesio ir meilės... Norisi dalintis laukimo akimirkomis ir skelbti nuostabią žinią apie mūsų šeimos laimę... Labai gera jausti ir žinoti, kad dabar mus saugo ir trečias angelėlis“, – socialiniame tinkle rašė I. Jankūnienė.

Paulius ir Ieva susituokė 2007-aisiais Kauno rotušėje. Tądien naujos šeimos pasveikinti atėjo didelis būrys draugų, „Žalgirio“ vadovai, o P.Jankūno pabroliais buvo ir du žalgiriečiai – Jonas Mačiulis ir Vytenis Jasikevičius.

Sutuoktiniai bendrauja nuo mokyklos laikų, kartu mokėsi toje pačioje klasėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)