„Įkelsiu šitą įrašą, nes dauguma netiki, kad turėjau tokių odos problemų. Taigi, šiandien ne saldžių ir apdirbtų nuotraukų metas.

Sulaukiu žinučių: „nesąmonė, tavo oda visada buvo tobula, nemeluok“. Ne, ji toli gražu nebuvo tobula!

Ši problema aktuali labai daug merginų, moterų ir net vyrų, nepriklausomai nuo jų amžiaus. Ir patikėkite, po kosmetikos sluoksniu to tikrai nepaslėpsi.

Pirmą kartą su bėrimais teko susidurti kai man tebuvo 14 metų. Paauglystė, brendimas ir hormonai padarė savo. Tačiau, bendrom jėgom ją prislopinome. Neslėpsiu, labai dėl to kompleksavau. Sulaukdavau kartais net patyčių.

Galbūt tuo metu nebuvau radusi tinkamo dermatologo. Blaškiausi tarp rekomendacijų, patarimų, siūlomų priemonių, realiai buvau išbandžiusi beveik viską, kas skirta kovai su akne. Nuo pigiausių priemonių iki tokių, kur už mažo kremo buteliuką teko pakloti net 200-300 eurų. Ir rezultatai, aišku, buvo, tik procesas labai lėtas. Vienok, tokiai ligai įveikti reikia laiko!

Tačiau galvodama, kad baisūs bėrimai jau praeity, praeitą vasarą, liepos mėnesio vidury jie grįžo su trenksmu... Rugpjūčio mėnesį grįžus į Lietuvą apsilankiau pas dermovenerologę, pas savo kosmetologę.

Ir bendrom jėgom, su vaistų ir tinkamų priemonių pagalba mes įveikėme vėl atsinaujinusią aknę!

Aišku, po aknės lieka „nemalonūs prisiminimai“ ant veido odos, kurių norisi atsikratyti. Taigi, šiai dienai darau kosmetologės man paskirtas procedūras, naudoju tik griežtai man skirtas priemones ir rezultatai tikrai matosi!

Dar noriu pridurti, merginos, negalvokite, kad vienas kremukas jums panaikins visus bėrimus. Tai neįmanoma. Reikia viso gydymo kurso. Ir man rezultatai pasimatė tik po gerų 3-4 mėnesių!

Su akne reikia kantrybės ir tam, kad ji negrįžtų, nuolat reikalinga priežiūra!

O aš prisegu nuotrauką: rugpjūčio mėnesio ir dabar – balandžio!

Nepasiduokite, nenuleiskite rankų, su bėrimais reikia kovoti! Jie savaime nedingsta“, – tikino V. Siegel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)