42-ejų vyras sakė, kad dabar sunku kalbėti šia tema. Nors teismą jau pasiekė judviejų skyrybų prašymas, kol kas garsi pora gyvena bendruose namuose netoliese Vilniaus.

„Viskas yra gražu. Pakankamai. Nėra jokių paslėptų dalykų ar išdavysčių. Tiesiog toks gyvenimas ir taip nutiko, kaip nutinka daugeliui žmonių. Kiekvienas atvejis yra individualus, bet mūsų atveju tiesiog išsiskyrė keliai. Tai ir yra priežastis.

Žinoma, negalima sakyti, kad viskas puiku, jei žmonės skiriasi. Bėgant laikui keičiasi ir žmonės, ir požiūriai. Pradėjome nebesutapti ir tai normalu. Kalbėjomės apie tai, todėl yra vienintelis kelias ir šis sprendimas nėra spontaniškas“, – kalbėjo vyras ir pridūrė, kad bendruose namuose pakanka vietos visiems ir su vis dar jo žmona esančia Milisandra jis kalbasi, kartu rūpinasi judviejų sūnumi.

Anot jo, ateityje teks dairytis kito būsto ir gyventi atskirai. Atlikėjas taip pat sako, kad neskaito komentarų ir į viešumą iškilus jo skyryboms, stengiasi laikytis nuo to atokiau. „Teisme mūsų dokumentai jau yra ir belieka sulaukti sprendimo.

Turime susitarimą ir viską sprendžiame tvarkingai. Sunkiausia buvo priimti patį sprendimą. Kartu nugyvenome netrumpą laiką ir kartu praleidome 12 gražių metų. Sunkiausia nubraukti visas šias akimirkas. Žinote, kai viskas baigiasi išdavyste ar kokiu nors įvykiu, gal tada lengviau, nes yra pyktis. Dabar, kai viskas gana ramu, situacija yra sunkiausia“, – kalbėjo DELFI pašnekovas.

Primename, kad pora kartu praleido daugiau nei dešimt metų. 2008-aisiais metais M. Kvaraciejūtė ir A. Radzevičius susituokė Vilniaus santuokų rūmuose, o 2011-aisiais aukso žiedais pora apsimainė ir bažnyčioje.

Pora 2012-aisiais yra dalyvavusi populiariame muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai". Anksčiau A. Radzevičius yra dirbęs policijos pareigūnu, o Milisandra, iki šeimos sukūrimo, buvo populiarios grupės „Blogos mergaitės" narė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)