Be jau minėto „G&G Sindikato“ lyderio savo nuomonę apie vienybę, valstybę ir gynybą dėsto Alina Orlova, Leonardas Pobedonoscevas, Deivydas Zvonkus. Neįkyriai, jaunimui suprantama kalba filme kalbama apie esminius dalykus - patriotizmą, tėvynės meilę, būtinybę būti pasirengusiems gynybai.

Filme skamba Hokšilos ir Svaro atliekama daina „Vienybė“.

Ištraukos iš filmo:

Pasak „Monaco“ pranešimo spaudai, pirmasis šaulių būrys įkurtas 1919 m. birželio 27 d. Kaune. Sąjungos ideologiją suformavo Vladas Putvinskis-Pūtvis. LŠS tęsia tarpukario Lietuvoje veikusios organizacijos veiklą ir šiais metais švenčia savo įkūrimo 90-metį.

Lietuvos šaulių sąjunga — savanoriška pilietinės savigynos organizacija, ugdanti pilietiškumą ir tautinį sąmoningumą, plėtojanti valstybės gynybos švietėjišką veiklą. LŠS teikia pagalbą Lietuvos Respublikos statutinėms institucijoms ir yra integruota į valstybės gynybinę sistemą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją