Tai – išskirtiniai Jono Valančiūno sportiniai bateliai, kurie akį traukia patriotinėmis Lietuvos spalvomis – geltona, žalia, raudona.

Aikštelėje šis margaspalvis apavas išties traukia akį, kadangi dauguma rinktinės krepšininkų avi baltus sportiniu batelius.

Jonas Valančiūnas

Šią krepšininko aprangos detalę pastebėjo ir žurnalistas Vidas Mačiulis, kuris socialiniuose tinkluose pasidalijo pora nuotraukų iš rungtynių.

Jonas Valančiūnas ir vieninteliai rinktinėje tokie jo sportiniai bateliai“, – šalia fotografijų feisbuke brūkštelėjo V. Mačiulis.

Delfi primena, kad Lietuvos rinktinė ketvirtadienio vakarą dar vienu žingsneliu priartėjo prie Tokijo žaidynių – lietuviai antrose olimpinės atrankos krepšinio turnyro Kaune rungtynėse 96:57 (28:16, 21:18, 27:9, 20:14) sutriuškino Pietų Korėją ir laimėjo A grupę.

Pusfinalyje Lietuvos krepšininkai susikaus su Lenkijos atstovais, kurie net 77:112 neprilygo Slovėnijai ir B grupėje liko antri. Kitą pusfinalio porą sudarys slovėnai ir venesueliečiai.

Atrankos varžybų pusfinalio kovos vyks šeštadienį, tuo metu finalo rungtynės, kuriose ir spręsis, kuri komanda keliaus į Tokiją, numatytos sekmadienį.

Lietuva su Lenkija pusfinalyje kovos 19.30 val., o Slovėnija ir Venesuela – 16.30 val.

Lietuvos rinktinė, prasiskynusi kelią į pusfinalį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)