Po skyrybų su buvusiu futbolininku, treneriu Edgaru Jankausku naują gyvenimo etapą pradėjusi atlikėja Vilija Pilibitytė-Mia pražydo. Ant moters rankos spindi ir didžiulis į sužadėtuvių žiedą panašus papuošalas, gatvėmis rieda mylimojo dovanotas itin prabangus visureigis BMW. Dainininkė kartas nuo karto palepinama didžiulėmis gėlių puokštėmis.

Vilija Pilibaitytė-Mia

Iki šiol žiniasklaidai buvo žinoma tik tiek, kad Mios išrinktasis vardu Nerijus. Naujienų portalui DELFI pavyko išsiaiškinti, kuo iš tiesų verčiasi prabangiomis dovanomis dainininkę lepinantis vyras ir dar šiek tiek daugiau.

Paaiškėjo, kad 31-erių Mios išrinktasis vadovauja vienai statybų bendrovei, registruotai Vilniuje. Praėjusią vasarą jis leido pajūryje, ten šiltuoju metu laiku buvo išvykusi ir Mia. Šaltinių duomenimis, Nerijus jau ne pirmą vasarą leido besidarbuodamas „Laukinių vakarų salūne“, Palangoje. Neva darbas už baro – verslininko hobis.

Su savo ankstesne širdies drauge iš Švenčionėlių kilęs vyras susilaukė dviejų atžalų – 2008 metais gimė dukra, 2009 – sūnus. Santuoka su Mia jam būtų pirmoji.

Taip pat paaiškėjo, kad Nerijui sekasi ne tik meilėje, bet ir loterijose. 2009-ųjų rudenį TV žaidime jis išlošė japonišką visureigį „Suzuki Jimny“. Tuomet vadybininku dirbęs vaikinas pirko kramtomą gumą, bet pardavėja neturėjo smulkių ir pasiūlė jam du „Teleloto“ bilietus.

DELFI susisiekus su pačiu Nerijumi, vyras atvirauti apie naujus santykius su garsia pramogų pasaulio atstove nepanoro. „Žinokite nieko nenorėčiau kalbėti“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (467)