Marko Palubenkos vardo scenoje jau nebeišgirsime, bet jo muziką, balsą ir jį patį – dar ne kartą. Paskutiniais koncertais Kaune ir Vilniuje šį savaitgalį atsisveikinsiantis atlikėjas atveria naujas duris – nuo šiol jį girdėsime kaip Boris.

Pirmasis Marko Palubenkos vaizdo klipas, kurį pirmieji išvydo DELFI žiūrovai:

Prieš penkerius metus į pramogų pasaulį įžengęs Markas DELFI konferencijos metu pasakojo, kad tuo metu visas šis pasaulis jam atrodė lyg baltas lapas – nepažintas ir neatrastas. „Kaip kokie sostų karai, – nusijuokė M. Palubenka, išgirdęs klausimą, kaip viskas vyksta pramogų pasaulio užkulisiuose. – Tik, aišku, jokių karų ten nevyksta. Tai tiesiog gražus, tolygus ir tendencingas procesas tam, kad tie žmonės, kurie yra pramogų pasaulyje, įgyvendintų savo idėjas, skleistų ir viešintų bendrumą.“

Marko Palubenkos viešnagės DELFI redakcijoje akimirkos:

Ir nors romų bei lyrišką Marką mes sunkiai sutapatintume su poppasauliu, jis pasakoja priešingai: „Manau, kad pats esu kažkuria prasme popkultūros puoselėtojas. Nors visa tai darau po indie sparnu, bet kalbant apie kažkokius popkultūros dalykus, aš visada jiems buvau neabejingas“.

DELFI konferencijos metu M. Palubenka papasakojo apie penkmečio planus, vadybos studijas, muziką, netikėtumus ir atradimus, kurių jo gyvenime, akivaizdu, apstu.

Visą pokalbį su Marku Palubenka išvysite vaizdo įraše:


DELFI primena, jog M. Palubenka mūsų redakcijoje savo balsą paskleidė anksčiau nei pirmąjį vaizdo įrašą. Jis įgarsino dokumentinį filmą bei viename projekto vaizdo įraše net įsiamžino trumpame kunigo vaidmenyje.

GRYNAS.lt dokumentika: Didieji Lietuvos tyrinėtojai. Svečiuose pas Egipto dievus (žiūrėti nuo 11 min. 34 s.):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją