„Jaučiuosi neblogai, energijos nestinga. Aišku, judėti truputį jau sunkiau, jaučiuosi tarsi banginukas. Emocijos labai geros, gyvename laukimu. Liko vos keletas savaičių. Mano vyras visada rūpestingas, aišku, šiuo laikotarpiu jis yra ypač supratingas, nes daug ko tenka atsisakyti, apsiriboti“, – DELFI sakė G. Lebedeva.

Šiuo metu sporto trenerė ir jos mylimasis ilsisi Lietuvos pajūryje. Socialiniuose tinkluose pasidalintose nuotraukose Greta džiaugiasi saulės ir vandens malonumas bei pozuoja su bikiniu, kuris žaviai išryškino nėštukės pilvuką.

Paklausta, ar šiuo ypatingu etapu pakito jos mityba, G. Lebedeva prisipažino, kad stengiasi savęs neriboti.

„Mityba beveik nepakito, gal vos daugiau leidžiu sau pasmaližiauti paskutiniu laikotarpiu. Niekada savęs neribojau, svarbu, kad mityba būtų subalansuota. Svorio prieaugio nesureikšminu. Viskas gerai, tai laikina ir tikrai žinau, kad grįšiu į įprastą formą ateityje“, – šypsosi ji.

Nors Gretos vyras nepastebėjo, nėštumo metu ji tapo šiek tiek jautresnė.

„Na, prieš moters organizmo hormonus nepakovosi. Klausiau vyro, sakė, kad niekas nepakito – kokia buvau, tokia ir likau. Bet pati jaučiu, kad tam tikrais momentais esu truputį jautresnė, bet, matyt, minimaliai“, – sako pašnekovė.

Kol kas tiek Aleksandras, tiek Greta vaikelio lytį ir būsimą vardą laiko paslaptyje. „Viską žinome, tačiau visa tai atskleisime po gimimo“, – pažadėjo nėštukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)