Pasiteiravus, kas iš tiesų sukėlė tokią staigią mirtį, žinomas muzikantas nenorėjo daugžodžiauti ir tik prasitarė, jog tai buvo ūminė liga, po kurios staiga prireikė operacijos, o jos žinomo vyro organizmas neatlaikė.

„Pati operacija truko gana ilgai – apie penkias valandas, bet jo širdis neatlaikė. Visi patyrėme didelį šoką. Sunku ką ir kalbėti. Vakar po pietų, kai viskas tik įvyko (žinomas humoristas mirė pirmadienį po pietų Ispanijos ligoninėje), iš šoko negalėjome net kalbėti. Tai labai sunku“, – atviravo jis.

V. Cololo lapkričio 9-ąją su žmona Inga išvyko atostogauti į Ispaniją pas čia su šeima gyvenantį bičiulį – grupės „Išjunk šviesą“ lyderį, tačiau atsiradus sveikatos problemoms kelionės planai turėjo kiek pasikeisti. Pora svečioje šalyje liko ilgesniam laikui.

„Nuo seno mes kartu atostogaujame. Anksčiau jau ir Maldyvus aplankėme, ir kitur buvome. Daug kitų šalių su šeimomis lankėme. Ir šįkart nutiko tokia nelaimė...

Prieš kelias dienas dar su juo gulėjome paplūdimyje ir smagiai leidome laiką, plaukiojome, vykome pažiūrėti delfinų, ir tos sveikatos problemos buvo tarsi žaibas iš giedro dangaus. Kai artimas draugas miršta, o dar tokio jauno amžiaus... Tikrai sunku. Gydytojai sakė, kad darė viską, kas įmanoma, ir ligoninė tikrai gera, bet nepavyko išgelbėti“, – sunkiai žodžius rinko Valdeliu šou pasaulyje vadinamas dainininkas.

V. Burnys draugą prisimena tik pačiais gražiausiais žodžiais ir, nors vis dar sunku suvokti, kad jo nebėra, sakė, jog prisimins kaip vieną pozityviausių žmonių, kokius tik pasisekė sutikti gyvenime. „Jis džiaugėsi kiekviena akimirka ir žiūrėjo į dangų, džiaugėsi juo. Daug keliavome. Buvo labai linksma turistavimo kelionė, gražus oras ir daug pozityvo. Tokios buvo paskutinės jo akimirkos. Jis džiaugėsi visada, labai gerai leidome laiką.

Jis buvo tas žmogus, kuris supykęs galėjo ir nusikeikti, o jei džiaugdavosi – tik nuoširdžiai. Ir visada visais rūpinosi. Vitalijus buvo nuoširdus ir atviras žmogus.“

Kol kas nėra žinoma, kada bus galima atsisveikinti su V. Cololo. Jo kūnas bus kremuojamas Ispanijoje, o savaitės pabaigoje turėtų pasiekti Lietuvą. Kaip DELFI patikino šaltiniai, kol kas bus tvarkomi dokumentai ir rūpinamasi palaikų pargabenimu.

Pastaruoju metu garsus vyras didžiavosi pasikeitusia figūra ir noriai demonstravo savo išvaizdos pokyčius.

„Galiu pasakyti, kad esu išbandęs visas įmanomas dietas, tačiau visi šie bandymai buvo neveiksmingi. Tai buvo vien savęs apgaudinėjimas ir kankinimas. Skaičiavau kalorijas – viskas baigėsi tuo, kad nuolat buvau alkanas. Užuot suvalgęs gabalą mėsos, valgiau kibirą kopūstų. Nebuvo jokio valgiaraščio!

Turėjau rinktis valgyti ne tai, kas skanu ir malonu, o tai, kas turi mažiau kalorijų. Aš tiesiog rijau, kimšau pilvą mažai kalorijų turinčiu maistu. Buvo nemalonu ir neskanu. Tam tikru metu laikiausi dietologų sudėlioto valgiaraščio, tačiau jame kiekvieną dieną buvo ryžiai, vištienos filė ar tunai. Ilgai taip negalėjau! Labai greitai nebegalėjau net pažiūrėti į tunus, ryžius ar vištieną. Buvo koktu! Šiokį tokį rezultatą pasiekti pavyko, tačiau neilgai trukus vėl priaugau tą patį svorį“, – patirtimi dalijosi jis.

Vėliau jis drąsiai viešai kalbėjo apie atrastą dietą ir prarastus papildomus kilogramus. „Mano valgiaraštyje atsirado daugiau įvairių produktų. Valgis pasidarė labai lengvas ir skanus. Visiškai pasikeitė mano organizmo veikla.

Prieš šią dietą visą laiką gėriau papildų medžiagų apykaitai gerinti, nes kaskart pavalgius skaudėjo skrandį. Buvau prie to įpratęs ir laikiau tai norma. Tačiau dabar valgydamas ir po valgio jaučiuosi patogiai! Po kitų dietų žmonės tampa suvargę ir pikti, o šiuo atveju – anaiptol. Pirmą savaitę numečiau 5 kilogramus ir tai yra daug. Iš viso atsikračiau 21 kilogramo. Žmonės jau pastebi, koks vedžiau laidą dar visai neseniai ir koks esu dabar. Teko drabužius sumažinti du kartus!", – prieš kurį laiką džiaugėsi humoristas.

Vitalijus Cololo – Druskininkuose gimęs graikų kilmės lietuvių humoristas, renginių ir TV laidų vedėjas. Baigė Druskininkų 2-ąją vidurinę mokyklą, Šiaulių pedagoginiame institute įgijo pradinių klasių mokytojo specialybę. Ilgą laiką dirbo ir iki šiol vedė laidas televizijoje. Dalyvavo daugybėje TV projektų.

2000 metais sukūrė šeimą, vedė žmoną Ingą, vėliau jiedu susilaukė dukros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1005)