Iškilmingame televizijos renginyje Indrė apsilankė dėl kelių priežasčių – norėdama pagerbti savo kolegas ir pabendrauti su bičiuliais. Kadangi į naujojo sezono pristatymą TV laidų vedėja atvyko spontaniškai, ji paskutinę minutę pasirinko įvaizdį iš savo drabužinės.

„Tiesą sakant, nemaniau, kad man pavyks atvykti. Bet mano mamytė man tarė galutinį žodį, pasakė: „Indre, turi eiti“, todėl gerbdama savo kolegas, darbovietę esu čia. Aš visą laiką turiu įvairių drabužių savo spintoje, tai šis atvejis yra tikrai netradicinis. Išduosiu paslaptį – ši suknelė iš tiesų yra ilga, aš tiesiog ją perlenkiau ir pasitrumpinau. Kai bus šalta aš ją išvyniosiu“, – nusijuokė pašnekovė.

I. Stonkuvienė LNK žiūrovams pažįstama kaip viena iš „Teleloto“ vedėjų, tačiau šį rudenį ją bus galima išvysti ir LRT televizijos šou „Šok su žvaigžde“. Jau nuo spalio mėnesio Indrė kartu su šokių partneriu suksis ant parketo.

„Treniruotis yra be proto sunku, mano kojos yra nusėtos mėlynėmis. Mokėti judėti ir pramoginiai šokiai yra du skirtingi dalykai. Man tai nauja. Aš niekada profesionaliai nešokau, todėl tai yra iššūkis. Kai šalia tavęs stovi vaikinas, kuris daug labiau moka judinti klubus, imi ir susimąstai, kad nė velnio tu nemoki šokti. Dėl laiko stokos, deja, nepavyko repetuoti tiek, kiek būtume galėję, tačiau mes su partneriu laikomės BBC taisyklių, kurios nurodo, kad šou reikia ruoštis iki jo likus mėnesiui – mes taip ir padarėme“, – šyptelėjo ji.

„Tai bus įdomus šou. Tikiu, kad bus ir labai juokingų momentų žiūrovams. Tiesa, reikėtų suvokti, kad man reiks šiek tiek laiko, kad įsibėgėčiau į projekto vėžes. Man viskas dar labai nauja ir šviežia. Nepaisant to, manau, kad reikia save išmesti iš komforto zonos, nes tai priverčia į gyvenimą pažvelgti kitomis akimis. Metant sau iššūkį prireikia daugiau energijos, užsispyrimo, žinių. Reikia nestovėti vietoje“, – įsitikinusi moteris.

Pastaruoju metu Indrė stiprina ne tik savo fizinę būklę, bet ir ugdo save psichologiškai.

„Aš iki šiol mokausi save pamilti. Tas spinduliavimas išore, matyt, yra dėl to, nes daug dirbu su savimi, daug skaitau – į tai susikoncentravusi esu jau kelerius metus. Kai pajunti, kad tu savęs nesmerki – tampa daug lengviau. Juk pripažinkime, kad didžiausi priešai esame mes patys. Mes esame patys didžiausi kritikai. Aš vis dar esu kelyje į meilę sau“, – pripažįsta moteris.

LNK sezono pristatymo akimirkos ir svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)