Tiesa, socialiniame tinkle „Facebook“ J. Nainys parašė tai kiek kitokiais žodžiais: „Just saying... karma is a b..ch!
Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys
Taip „radistas“ norėjo priminti, kad kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį. Radijo ir TV laidų vedėjas bei didžėjus pasidalino nuotrauka, kurioje vienas šalia kito įrašyti du A. Rožicko pasisakymai.
Andriaus Rožicko pasisakymai

Pirmasis - A. Rožicko 2014 metų sausio mėnesį socialiniame tinkle savo sekėjams ir draugams išplatintas pasisakymas apie M.A.M.A. apdovanojimų vedėjus, kuriais tąkart buvo J. Nainys ir Rolandas Mackevičius.

„Nežinau, ar daug strėlių po „mamos“ gavo tos trys varnos „aktorės-humoristės“ ir tas rubulis „radistas“ su savo „fanu“ draugu, bet pagaliau prisivertęs pažiūrėti to renginio įrašą supratau, kad mane už...o diletantai. Ir jeigu kas pasakys, kad neetiška kritikuoti scenos kolegas, galiu pasakyti, kad jie man tikrai ne kolegos ir nuo scenos tokius reikia nušluoti vandens patrankomis.“

Andrius Rožickas

Antrasis A. Rožicko pasisakymas - jau po šių metų M.A.M.A. apdovanojimų. Muzikinio renginio vedėjas buvo kritikuojamas ir koneveikiamas ne tik internautų, bet ir TV kolegų. Todėl neištvėręs kritikos vyras parašė tokią žinutę socialiniame tinkle: „Gerai, aš esu lopas, debilas, arogantiškas šlykštynė, pajacas, chamas, bet... Ei, dorieji gėrio gynėjai, gal; jau gana mane spardyti, aš gi pasiduodu, atsiprašau, atgailauju. Nebent jūsų kovai prieš patyčias būtinai reikalingas žmogus-bokso kriaušė. Tada ok, aš dar pakabosiu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)