DELFI po koncerto paklausta Inga Valinskienė iš pradžių koketavo: „Paslaptis... Tegul žmonės galvoja, ką nori“. Bet vėliau surimtėjo: „Ne. Nesilaukiu. Bent jau tikiuosi, kad ne“, - vėl kvatodama paneigė dviejų sūnų mama.

Jei parlamentarė sakė tiesą, ji buvo viena iš nedaugelio Rotušėje tą vakarą buvusių ne nėštukių. Į Artūro ir Agnės Zuokų rengiamą tradicinį jau šeštąjį susibūrimą susirinko šimtai besilaukiančių moterų. Organizatoriai kvietė 375, nes salėje daugiau nebuvo vietos atsisėsti.

Susirinkusias globojo dvi gydytojos, kurios galėjo suteikti pagalbą ne tik sunegalavus, bet ir prasidėjus gimdymui. „Jei netyčia taip atsitiktų, turime parengtą kambarį“, - sakė A. Zuokas.

Jis drauge su žmona dalijosi trijų savo vaikų laukimo ir priežiūros prisiminimais. A. Zuokienė pasakojo, kad pirmi du jos nėštumai ir gimdymai nebuvo be baimų. Visi trys parlamentarės vaikai gimė atlikus Cezario pjūvio operaciją, todėl pirmas juos pamatydavo tėtis. „Trečias mano gimdymas labai skyrėsi nuo pirmųjų dviejų, Artūras jau buvo meras ir viskas buvo tiesiog puiku, gerai, net per gerai“, - pasikeitusį medikų požiūrį prisiminė A. Zuokienė.

Koncertą vedė pirmosios atžalos besilaukianti aktorė Eglė Vaičytė-Šulskė ir dar nė metukų neturintį sūnelį ant rankų supanti aktorė Gintarė Latvėnaitė. Į purpurinį Vilniaus chorą šiam koncertui buvo priimtos ir penkios sostinės nėštukės.

Tarp susirinkusiųjų buvo galima išvysti ir buvusią merginų grupės „Muscat“ narę Mantę Rimkevičiūtę, kuri drauge su muzikos klubo vadybininku Jonu Ščavinsku laukia antrosios atžalos. Pusantrų metukų Džiugą auginanti penktą mėnesį besilaukianti mama dar nežino, kas gims, bet norėtų berniuko. „Vis galvoju, kad reikėtų Džiugui brolio, kad abu šėlti galėtų. O mergytės norėčiau pagrandukės - po dešimties metų“, - šypsojosi moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)