Šį kartą į Prancūzijos sostinę Urtę paviliojo pasiūlymas sudalyvauti fotosesijoje, vykusioje viename Paryžiaus viešbučio žiemos sode. „Ši patirtis buvo labai smagi ir paliko man daug įspūdžių. Taip pat susipažinau su su naujais, talentingais žmonėmis. Šį kartą darbą puikiai suderinau su laisvalaikiu“, - kalbėjo U. Šilagalytė.

Urtė pasakojo, kad viešėdama svetimoje šalyje visada stengiasi aplankyti žymias vietas arba tuos objektus, kuriuos visada žadėjo sau aplankyti. „Labai norėjau pamatyti Eifelio bokštą, Orsė muziejų, kuriame vyko paroda „Masculin“. Taip pat nepraleidau galimybės aplankyti Paryžiaus nacionalinio operos teatro, kur stebėjau šiuolaikinio baleto pasirodymą. Galiu pasakyti, kad šis pasirodymas paliko neišdildomą įspūdį, o tokio grožio salės dar nebuvo tekę regėti“, - pasakojo U. Šilagalytė.

U. Šilagalytės kelionės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)