Praėjusią savaitę dar kartą į Prancūziją koncertuoti, dalyvauti radijo laidose ir duoti interviu vietinei žiniasklaidai dainininkė išvyko jau be savo draugo. I. Maldžiūnas lydimas tėvo porai mėnesių patraukė į Indiją.

Namo Alina turėjo parskristi sekmadienį. Sklandžiai vykusi kelionė susijaukė jau šeštadienį. Dėl vulkano išsiveržimo Islandijoje dainininkė suprato nebegalėsianti kitą dieną išskristi iš Paryžiaus.

Antradienį ryte ji nutarė autobusu vykti į Berlyną, ten nakvoti. Skrydžiai Europoje po truputi atnaujinami, todėl ji tikisi rasti lėktuvo bilietą į Vilnių iš Berlyno. Jei to nepavyks padaryti, A. Orlova iš Vokietijos sostinės į Lietuvą išvyks antžeminiu transportu.

„Blogiausiu atveju, pasiųsime automobilį jos pasiimti. Labai kebli situacija, informacija apie atnaujinamus ir vėl atšaukiamus skrydžius keičiasi kas kelias valandas, todėl dar planuojame palaukti, gal vis dėlto jai pavyks išskristi iš Berlyno“, - sakė jos vadybininkas Lauras Lučiūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją